VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×
Наблюдавайте техническите характеристики и ефективността на услугата „Гориво и околна среда“

Разходи и въздействие върху околната среда

Гориво и околна среда

Услугата Dynafleet Гориво и околна среда улеснява проследяването на ефективността на камионите и водачите ви. Създавайте за секунди отчети за широк диапазон от параметри – и открийте защо конкретен водач изразходва повече гориво от друг. Бърза и точна, услугата ви помага да определите потенциалните икономии, които могат да подобрят крайния ви счетоводен баланс и да намалят въздействието ви върху околната среда.

Кой е най-добрият ви водач?

„Резултатът от икономията на гориво“ ви позволява да видите ефективността на водачите и техните автомобили по отношение на горивната ефективност. Той е в диапазона от 0 до 100 и показва ефективността на водача в четири ключови области: адаптиране на скоростта, използване на двигателя и предавките, предвиждане и спиране и престой.

„Гориво и околна среда“ предоставя на водачите силата да поемат контрола над техниките за шофиране и да ги променят, докато са на път. Тази услуга потенциално може да им помогне да намалят разхода на гориво с до 5%.
Volvo trucks managing dynafleet fuel environment open door sunny

ТЕНДЕНЦИИ И ОБУЧЕНИЕ

Познаването на резултатите за горивната ефективност ви позволява да сравнявате в детайли ефективността на водачите. Тази информация, комбинирана с ефективно обучение на водачите, ви помага да контролирате разхода на гориво с течение на времето.

Volvo trucks managing dynafleet fuel environment green truck

Разширете бизнеса си

Подобряването на горивната ефективност намалява въздействие върху околната среда. Прецизното документиране на данните за емисиите може да ви помогне да намерите и задържите клиенти, които са загрижени за околната среда. Отчетите за емисиите се изготвят лесно и могат да се изпращат автоматично на клиентите ви, когато те се нуждаят от тях. Отчетите за гориво и околна среда са налични както за дизелови камиони, така и за камиони, работещи на втечнен природен газ.

Dynafleet Fuel and Environment makes it easier to monitor the performance of trucks and drivers.

Напътствия за водача

Давайте на водачите съветите, които са им необходими за оптимизиране на техниката им на шофиране. Дори докато шофират. „Напътствия за водача“ е функция, предлагана в кабината, която предоставя непрекъснато анализ, докато водачът е на път. Това е безценен и адаптивен инструмент, чиято цел е да подобри вашия краен финансов резултат. 

Ключови предимства

  • Информирайте се за разхода на гориво, изминатото разстояние, нивата на емисии и много други
  • Анализирайте характеристиките на горивната ефективност на всеки водач
  • Лесно разбираемите отчети показват областите, в които разходите могат да бъдат намалени, и подпомагат постигането на постоянни икономии с течение на времето
  • Системата за предупреждение ви уведомява за значителни промени в количеството на горивото и за потенциални кражби на гориво
  • Отчетите за нивата на емисиите могат да се изпращат автоматично на клиентите, които са загрижени за околната среда
  • Отчетите са налични както за дизелови камиони, така и за камиони, работещи на втечнен природен газ.

Искате да узнаете повече?

Нашите дилъри са експерти по Dynafleet. Поговорете с местния дилър, за да научите повече за услугата „Гориво и околна среда“.