TRUCKS

Обслужване на автомобилите

В нашите оторизирани сервизи вашите товарни автомобили са в сигурни ръце. Нашият основен приоритет във Volvo Trucks е да поддържаме камионите ви в изправно състояние и готови за път. Ключът към това е планираният престой за сервизно обслужване и ремонти: той минимизира престоите, удължава интервалите на обслужване и спестява време и пари. Благодарение на свързаността и усъвършенстваните инструменти за телематика и диагностика на Volvo Trucks, ние можем да планираме и подготвим сервизното обслужване според действителното ви използване на автомобила. А с мониторинга в реално време можем дори да предвидим неочакваните спирания и да ги превърнем в планирани посещения в сервиза. Всичко това, за да можете да се чувствате уверени на пътя, да се наслаждавате на по-голям максимален пробег и да спазвате обещанията към клиентите си.

 

Защо оригинално обслужване от Volvo

  • Винаги оригинални части Volvo с
    2-годишна гаранция за монтираните части
  • Над 2000 дилъри и
    семинари в 130 държави
  • Оторизирани и обучени механици
  • Пътна помощ на 16 езика
  • Универсална сервизна процедура
  • Персонализирани договори за сервизно обслужване

Мониторинг в реално време и услуги за максимален пробег

Разберете как Volvo Trucks използва подобрена свързаност, за да наблюдава своите товарни автомобили в реално време и да прогнозира непланираните спирания, преди да се случат. В съчетание с дистанционно изтегляне на софтуер и Volvo Action Service (VAS), предлагаме по-интелигентни транспортни решения, които поддържат товарните автомобили готови за път и задават стандартите за максимален пробег.

Свързани новини и истории

Свържете се със своя дилър

От намирането на правилната част до ремонта или обслужването на вашия товарен автомобил – вашият местен дилър на Volvo Trucks е тук, за да ви помогне.

Обадете ни се – или по-добре ни посетете.
 

Имате нужда от пътна помощ? Обадете се на Volvo Action Service на 0800 XX XX XX