TRUCKS

Обичайте работата си

Работни места във Volvo Trucks

Искаме да обичате това, което правите, и да играете активна роля в нашето бъдеще. Затова работим упорито, за да създадем функционална среда, която вдъхновява. Това ви помага да развивате уменията, познанията и творческите си възможности. Защото когато вие успявате, успяваме и всички ние.

Готови ли сте да споделите таланта и ентусиазма си с нас?

Станете част от нещо голямо

Ние сме част от Volvo Group. И споделяме целта да се превърнем в световен лидер при устойчивите транспортни решения. Тя е амбициозна, но и ние сме такива. И вие също. Посетете страницата за работни места, за да намерите възможността, която чакате.

Разгледайте възможностите за кариера във Volvo Group 

Информация за защита на личните данни 

За да имаме възможност да управляваме Вашия потребителски профил и/или кандидатура (включително придружаващите я документи), за нас е необходимо да обработваме Ваши лични данни. Волво Груп България зачита личната неприкосновеност и обработва Вашите лични данни по сигурен начин и в пълно съответствие с приложимото законодателство за защита на личните данни.

Молим да се запознаете с нашето Съобщение за поверителност на данните при подбор на персонал тук.

 

 

Научете повече от хората, които знаят


Нашите дилъри на Volvo Trucks знаят всичко за компанията ни и за основните й ценности. Защо не поседнете на разговор с тях?