TRUCKS

Характеристики

Разгледайте характеристиките, които правят вашия камион Volvo подходящ за вашите предизвикателства. Има иновации, които повишават производителността и енергийната ви ефективност. Неща, които правят живота ви по-лесен, по-безопасен и подобряват вашето изживяване при шофиране. По-долу е дадена селекция от някои от характеристиките на нашите камиони.

Увеличена безопасност и комфорт за водача

Система за наблюдение с камери

Системата за наблюдение с камери подобрява аеродинамиката на камиона, за да пести енергия. Разширява полето ви на видимост, а нощното виждане ви дава ясен изглед в тъмнината.

Разгледайте нашата система за наблюдение с камери

Живот в кабината

Ако прекарвате много време в кабината на камион Volvo, ще оцените решенията, които сме вградили, за да ви помогнем да подобрите живота си на пътя. Пространството, комфортът, местата за съхранение и удобството, които превръщат работата в качествено прекарано време.

Всичко за живота в кабината

Volvo Dynamic Steering

Странични ветрове, коловози или дупки? Volvo Dynamic Steering омекотява неравностите и сваля натоварването от плещите ви. Освен това поддържа други системи, които ви помагат да шофирате още по-безопасно.

Накратко за Volvo Dynamic Steering

Системи за подпомагане на водача

Нашите системи за подпомагане на водача са проектирани да ви помогнат да подобрите безопасността в широк спектър от ситуации – независимо дали се движите с висока скорост по магистрала, или шофирате в градове с други участници в движението в непосредствена близост.

Разберете повече за нашите системи за подпомагане на водача

Персонализиран за вашата производителност

Подготвен за изграждане на каросерии

Колкото по-бързо получите своя камион с персонализирана надстройка, толкова по-добре. Камионите Volvo са добре подготвени за изграждане на каросерия от завода. И производителят на каросерии получава достъп до обширна поддръжка от нас. Това ще съкрати времето за доставка и ще подобри качеството на целия ви камион.


Повече за подготовката за изграждане на каросерии

Шаси

Търсите камион с шаси, създадено да се справя със задачите, за които ще го използвате. Ние персонализираме шасито, за да подпомогнем успеха на вашите операции.

Разгледайте нашите опции за шаси

Енергия и ефективност

I-See

Знаете ли как да оптимизирате скоростта, смяната на предавките и движението по инерция спрямо топографията, завоите и предстоящите задръствания, за да пестите енергия? I-See знае и тези знания се основават на данни.

Вижте повече подробности за I-See

I-Save

Икономията на гориво никога не е била толкова добра. I-Save е идеалното решение за намаляване на разхода на гориво при превози на дълги разстояния и прави това с отлична управляемост.

Накратко за I-Save

Двигатели Volvo

Гамата камиони Volvo ви позволява да избирате от камиони, които се задвижват с електричество, газ или дизел. И вие можете да направите това в пълния диапазон от средно до голямо натоварване. Разгледайте по-отблизо различните налични алтернативи за енергия и мощност.

Разгледайте алтернативите на двигатели

I-Shift

I-Shift предлага гама от автоматични трансмисии, които са проектирани да направят шофирането по-лесно, по-удобно и по-ефективно. Отрасловият стандарт.

Научете повече за I-Shift

Описаните характеристики може да не са стандартни или налични за всички нива на оборудване и опции за силово предаване.

Персонализиран за вашата производителност

Вашият местен дилър на Volvo Trucks ще ви каже отговора. Отбийте се при него, обадете му се или го помолете да дойде при вас.