TRUCKS

Volvo FMX Нашият най-здрав строителен камион.

Volvo FMX е здрав строителен камион, оборудван с много технологии, които улесняват и най-трудните задачи. Електрически или дизелови силови предавания, задвижван преден мост, голям пътен просвет и мостове за превоз на тежки товари. Този камион е създаден да ви отведе там, където другите не могат, независимо дали има път, или не.

  Volvo FMX

  Приложения: строителен транспорт, минен и кариерен транспорт, обществен и комунален транспорт
  Мощност: 330 – 540 к.с.

  Прочетете пълните спецификации

  Volvo FMX Electric

  Приложения: строителен, обществен и комунален транспорт
  Тегло на композицията: до 44 тона
  Мощност: 490 kW
  Електрически пробег: до 300 km


  Научете повече за Volvo FMX Electric 

Създаден за реални строителни работи

Персонализирайте своя Volvo FMX, за да се справяте с предизвикателствата с лекота. Шаси кабината на камиона се предлага с характеристики, създадени да увеличат вашия максимален пробег и вашата производителност, независимо дали шофирате по асфалтирани, или черни пътища. Разгледайте по-отблизо нашите опции за шаси в галерията с изображения по-долу.

Задвижван преден мост

Вземете Volvo FMX със задвижван преден мост за максимално сцепление. Автоматичният контрол на сцеплението гарантира, че се включва само когато имате нужда от него. И се изключва, когато не ви трябва.

Пътен просвет 300 mm

Задното въздушно окачване, специално създадено за строителни камиони, предлага ненадминат комфорт и сцепление в комбинация с 300 mm пътен просвет.

Спомагателен мост за 38 тона

Увеличете производителността си с издръжливо решение. Нашият издръжлив спомагателен мост поема до 38 тона. Идеално подходящ за Volvo FMX.

Персонализирайте своя строителен камион

Здрава външност, създадена да издържа на тежка употреба. Емблематичната издръжлива броня, изработена от 3-милиметрова висококачествена стомана, е предназначена да предпазва предницата от вдлъбнатини и счупване на фаровете при всякакъв терен. Мостове, които носят вашите товари и осигуряват сцепление. Широката гама от електрически и дизелови силови предавания ви помага да приспособите Volvo FMX към вашите нужди.

Контрол на мощността с I-Shift

I-Shift предлага набор от автоматични трансмисии, които ви помагат да извлечете най-доброто от вашето силово предаване, за да се възползвате максимално от наличната енергия. Изберете предавки за бавен ход и адаптиран софтуер за изключителна стартова способност. Налично е шофиране с един педал при движение по труден терен и превключване между предна и задна предавка. I-Shift ще направи всеки ден по-лесен, когато условията са трудни.
 

Разгледайте I-Shift 

Стабилност с Volvo Dynamic Steering

Volvo Dynamic Steering ви помага да маневрирате стабилно и прецизно с по-малко усилия. Системата омекотява неравности, тласъци и усуквания, за да свали натоварването от плещите ви. Тя добавя функции към системите за подпомагане на водача, за да подобри безопасността и производителността. Освен всичко това Volvo Dynamic Steering позволява външно управление, чрез което можете да контролирате камиона си с дистанционно управление, за да подобрите производителността.

Повече за Volvo Dynamic Steering 

Готов за упорит труд

Volvo FMX е ефективен инструмент за професионалисти. Шаси, което е лесно за адаптиране към вашите нужди. Характеристики, които улесняват трудните задачи и ви позволяват да извлечете максимума от това, което влагате. Щракнете върху галерията с изображения, за да научите повече за работата с Volvo FMX.

Подготвен за изграждане на надстройки

Шасито на Volvo FMX е готово за вашето приложение. Богатият избор и опции за спецификация позволяват лесно да персонализирате камиона точно според вашите изисквания.
 

Повече за изграждането на надстройки 

Work Remote

Продължавайте да контролирате функциите на каросерията, работните светлини, ключалките на вратите и други, докато работите около вашия камион. Work Remote разширява обхвата ви извън кабината.
 

Разгледайте нашите шасита 

Индикатор за натоварване за контрол

Използвайте камиона си и спазвайте ограниченията. Индикаторът за натоварване на дисплея за водача ви позволява да наблюдавате натоварването на всеки мост в реално време.
 

Проучете по-задълбочено спецификациите на Volvo FMX 

Опции за кабина

Кабината на Volvo FMX е вашето убежище в тежки условия и се предлага с набор от модели кабини, които да отговарят на вашите нужди. Изберете между система за наблюдение с камери и странични огледала. Разгледайте по-отблизо вашите опции по-долу.

  Дневна кабина

  Volvo FMX с дневна кабина предлага безопасна, удобна и ергономична среда за водача. Дължината на кабината е оптимизирана, за да се увеличи максимално дължината на багажника.

  Ниска дневна кабина

  Volvo FMX с ниска дневна кабина предлага удобна и ергономична среда за водача с високо ниво на безопасност. Това е добър избор, когато надстройката се нуждае от пространство над кабината или работната среда ограничава височината на автомобила.

  Спална кабина

  Volvo FMX със спална кабина съчетава отличен комфорт на шофиране, безопасност и удобно нощуване за един човек и ограничена височина за изправен стоеж.

  Ниска спална кабина

  Volvo FMX с ниска спална кабина съчетава отличен комфорт на шофиране, безопасност и удобно нощуване за един човек и ограничена височина за изправен стоеж. Тя е идеално подходяща, когато има нужда от място над кабината за монтаж на надстройка.

  Кабина Globetrotter

  Volvo FMX с кабина Globetrotter съчетава безопасност с отличен комфорт за шофиране и живот за до двама души. Предлага много места за съхранение и пълна височина за изправен стоеж.

  Кабина за екипаж

  Volvo FMX с кабина за екипаж може да побере общо до девет души екипаж. Проектиран е за безопасно и бързо влизане и излизане.

Описаните характеристики може да не са стандартни или налични за всички нива на оборудване и опции за силово предаване.

Имате въпрос?

Вашият местен дилър на Volvo Trucks ще ви каже отговора. Отбийте се при него, обадете му се или го помолете да дойде при вас.