TRUCKS

Volvo FH Aero, задвижван с газ 

Задвижваният с газ Volvo FH Aero е камион за дълги разстояния, проектиран за аеродинамична ефективност. Работейки с био-LNG и HVO, той намалява вашия CO2 отпечатък и ви позволява да покривате дълги разстояния с големи полезни товари – въглеродно неутрален, изчислено от резервоара до колелото.

Въглеродно неутрален превоз на дълги разстояния

Задвижваният с газ двигател осигурява същата производителност като нашите дизелови двигатели. Това се постига с по-ниски емисии и потенциал за въглеродно неутрален транспорт на дълги разстояния, когато се използва възобновяем био-LNG и HVO. Изберете мощност между 420 к.с., 460 к.с. или 500 к.с. с въртящ момент до 2500 Nm.

Висока мощност и въртящ момент

Задвижваният с газ двигател на Volvo FH Aero е базиран на технологията на дизеловия двигател за значително по-висока ефективност, мощност и въртящ момент в сравнение с другите алтернативи на газовите двигатели. Това го прави идеално подходящ за транспортни задачи на дълги разстояния с тегла на композицията до 60 тона и висока производителност.

Намален CO2 отпечатък

Освен био-LNG (биогаз) или LNG (природен газ) двигателят използва малко количество възобновяемо HVO или дизелово гориво. Освен това използва AdBlue за последваща обработка на отработените газове. Можете да намалите своя CO2 отпечатък с до 100%, изчислено от резервоара до колелото, когато използвате био-LNG и HVO.

LNG капацитет за вашите нужди

Оптимизирайте размера на резервоара за вашия задвижван с газ Volvo FH Aero и получете до 1000 km пробег. Това прави камиона подходящ за транспорт на дълги разстояния при наличие на разрастваща се мрежа от газостанции.

Създайте своя камион, задвижван с газ

Създайте Volvo FH Aero, задвижван с газ, за вашия бизнес. Мостове, двигатели и резервоари, както и целия комфорт, който желаете във вашата кабина.

Висока производителност и пробег с по-малко CO2

Volvo FH Aero, задвижван с газ, осигурява работни характеристики и производителност като камион с дизелово гориво и достатъчен пробег за превози на дълги разстояния. Той може да намали емисиите ви на CO2 с до 100%. Това се изчислява от резервоара до колелото, когато се използва био-LNG и HVO, в сравнение с камион, използващ европейски стандартен дизел.

До 60 тона

Пробег до 1000 km

До 500 к.с.

Описаните характеристики може да не са стандартни или налични за всички нива на оборудване и опции за силово предаване

Имате въпрос?

Вашият местен дилър на Volvo Trucks ще ви каже отговора. Отбийте се при него, обадете му се или го помолете да дойде при вас.