TRUCKS

Продължавайте движението си с услугите от Volvo Trucks

Услуги от Volvo Trucks

С първокласен камион Volvo вие сте в печеливша позиция от първия ден. Но нашият ангажимент към вас не спира, когато предадем ключовете. Това е само началото.
 

За да поддържате автопарка си в перфектно състояние, както и дейността на бизнеса си, можете да имате достъп до разнообразие от цифрови услуги и поддръжка чрез портала Volvo Connect. Открийте по-интелигентни начини да увеличите максималния си пробег, да управлявате автопарка си и да подобрите енергийната ефективност – като използвате данни в реално време от интелигентната технология и безжичната свързаност във вашите камиони. С опита на вашия местен дилър, както и с качеството и сигурността на оригиналните части и обслужването от Volvo, можете да сте сигурни, че ще получите възможно най-добрата поддръжка през целия жизнен цикъл на вашия камион – и след това.

Volvo Connect

Volvo Connect е портал, който ви дава достъп до цифрови услуги, документи и инструменти, повишаващи рентабилността на транспортния ви бизнес. Просто помолете вашия дилър да настрои акаунта ви. И влезте, за да започнете да изследвате свят от услуги, чрез които ще бъдете крачка пред другите.

Вече имате акаунт във Volvo Connect?

Управление на автопарка

Нашите услуги за управление на автопарка ще направят ежедневната ви работа по-лесна, по-ефективна и по-продуктивна. Те ще ви помогнат да избегнете непланирани спирания. Да планирате транспортните задачи и посещенията в сервиза. Да подобрите енергийната ефективност и безопасността. И много други. Всичко на едно място – Volvo Connect.
 

Управление на автопарка

Подпомагане на водача

Опитните, мотивирани водачи са доказано по-продуктивни и шофират по-ефективно и безопасно. Ако сте инвестирали в товарен автомобил Volvo, инвестицията във водач също е от съществено значение – помага да се гарантира, че ще се възползвате от всички предимства на камиона. Нашите обучения за професионално развитие на водачите могат да ви помогнат да постигнете това и други неща.
 

Подпомагане на водача

Финансови продукти

Всеки бизнес е уникален и има свой начин за осигуряване на растеж и рентабилност, така че отделяме специално време, за да работим в тясно сътрудничество с вас и да намерим правилното решение. В резултат на това нашите финансови решения, предоставяни от финансовите услуги от Volvo, са гъвкави и персонализирани за вашия бизнес.
 

Финансови продукти

Вашето шесто чувство

Предприемане на следващата стъпка за максимален пробег на камиона.

Да се свържем

Готови ли сте да започнете с Volvo Connect? Или имате въпрос относно някоя услуга? Вашият местен дилър може да помогне.