Вашата мисия е да извлечете максимален пробег от вашите камиони, като генерирате рентабилност за вашата компания. Ние работим за същата цел. Научете как нашите услуги могат да ви помогнат да управлявате ващия бизнес.  

Volvo FH getting a service

Части и аксесоари

Знаем колко е важно да поддържате камиона си на пътя. Затова оригиналните резервни части и аксесоари на Volvo са проектирани за максимална надеждност, издръжливост и производителност.

Части и аксесоари
Volvo FMX с максимален пробег

Поддръжка на автомобила

Увеличете максималния пробег на вашия камион с оригинални услуги и сервизни договори от Volvo.

Поддръжка на автомобила
Man optimizing his business with Volvo Trucks

Оптимизиран бизнес

Ние предлагаме индивидуални решения за вашите специфични нужди; от управление на вашия автопарк с Dynafleet, персонализирани съвети за подобряване на горивната ефективност с Fuel Advice, до лесен достъп до всички ваши цифрови услуги и данни на Volvo Connect.

Оптимизиран бизнес
Driver in a Volvo truck

В помощ на шофьора

Опитните и мотивирани шофьори са по-продуктивни и шофират по-ефективно и безопасно. Ако сте инвестирали в камион Volvo, инвестирането във вашия водач също е от съществено значение - помага да се гарантира, че ще извлечете всички предимства на вашия камион. Нашите обучения за развитие на шофьори могат да ви помогнат да постигнете това и много повече.

В помощ на шофьора
Man getting financial advice

Финансови продукти

Всеки бизнес е уникален и има свой собствен начин за растеж и рентабилност, така че работим в тясно сътрудничество с вас, за да намерим правилното решение. В резултат на това нашите финансови решения, предоставяни от Volvo Financial Services, са интелигентни и гъвкави. Те са персонализирани за вашия бизнес.

Финансови продукти
Find your local dealer

Погрижете се за вашия бизнес

Услугите могат да бъдат организирани чрез вашия местен дилър.

Открийте местен дилър