Опитните механици и правилните услуги означават увеличен максимален пробег

Услуги в сервизите

Правилното сервизно обслужване. Най-опитните механици. Части с най-високо качество. Сервизното обслужване от Volvo Trucks ви помага да извлечете максимума от вашия товарен автомобил. Иновации, като телематичния портал, означават, че състоянието на товарния ви автомобил винаги може да се наблюдава дистанционно. А предварително планираното сервизно обслужване увеличава максималния пробег, намалява цената на собственост и ви осигурява по-голям оперативен контрол.

Повече за услугите в нашите сервизи
Dynafleet ви помага да поемете контрола над крайния резултат

Система за управление на автопарка

Знанията са ключът към развиването на всеки рентабилен бизнес. Dynafleet ги осигурява за транспортните ви операции. Тя осигурява възможности за управление на автопарка в детайли, както и важна информация за управление на всички аспекти от работата ви.

Открийте как Dynafleet може да усъвършенства бизнеса ви
Спестете до 5% гориво – без усилия

Пакет Fuel Advice

Спестете до 5% гориво. Личните ни инструктори за икономия на гориво ви предлагат анализа и съветите, от които се нуждаете, за да намалявате разходите, постоянно.

Открийте какво може да направи за вас пакетът Fuel Advice
Професионалното развитие на водачите ви помага да се възползвате максимално от своя товарен автомобил

Програма за професионално развитие на водачи (Volvo Truck Driver Development)

Първокласният товарен автомобил заслужава първокласен водач. Инвестирането в обучение за професионално развитие на водачите, предлагано от Volvo Trucks ще ви даде възможност да помогнете на водача да се възползва максимално от вашия товарен автомобил, независимо от изискването ви. Резултатът? подобряване на горивната ефективност, производителността и безопасността.

Намерете правилната помощ в лицето на Volvo Financial Services

Финансови услуги от Volvo (Volvo Financial Services)

В общата картина, товарният автомобил е само част от вашия бизнес. Той се нуждае от финансиране, заплащане, а също и от застраховка. Тук на сцената излизат Volvo Financial Services. Ние познаваме бизнеса ви и можем да ви предложим план със светли перспективи.

Свържете се с местен дилър

Погрижете се за бизнеса си

Услугите могат да бъдат уредени чрез локалния ви дилър. Ето къде можете да го намерите.

Свържете се с местен дилър