VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×
Услуги за камиони – създадени специално за вашия бизнес

Услуги за товарни автомобили – създадени специално за вашия бизнес

Вашата мисия е да получите възможно най-голям максимален пробег от товарните си автомобили, с което да осигурите рентабилност на компанията. Ние работим за постигане на абсолютно същата цел Открийте как нашите услуги могат да ви помогнат да развивате бизнеса си.

 

Части и аксесоари

Части и аксесоари

Поддържайте камиона си в изправно състояние за път с оригиналните части и аксесоари за камиони Volvo

Части и аксесоари

Обслужване на автомобилите

Обслужване на автомобилите

Увеличете максималния пробег на товарния си автомобил с оригинално обслужване от Volvo и сервизните договори от Volvo

Обслужване на автомобилите

Оптимизиран бизнес

Оптимизиран бизнес

Ние предлагаме индивидуални решения за вашите специфични нужди; от управлението на вашия автопарк и превози с Dynafleet, персонализирани съвети за подобряване на горивната ефективност с пакет Fuel Advice, до лесен достъп до всички ваши цифрови услуги и данни във Volvo Connect.

Оптимизиран бизнес

Подпомагане на водача

Подпомагане на водача

Опитните, мотивирани водачи са доказано по-продуктивни и шофират по-ефективно и безопасно. Ако сте инвестирали в товарен автомобил Volvo, инвестирането във вашия водач също е от съществено значение – помага да се гарантира, че ще се възползвате от всички предимства на вашия товарен автомобил. Нашите обучения за професионално развитие на водачите могат да ви помогнат да постигнете това и други неща.

Подпомагане на водача

Финансови продукти

Финансови продукти

Всеки бизнес е уникален и има свой начин за осигуряване на растеж и рентабилност, така че отделяме специално време, за да работим в тясно сътрудничество с вас и да намерим правилното решение. В резултат на това нашите финансови решения, предоставяни от финансовите услуги от Volvo, са интелигентни и гъвкави. Те са персонализирани за бизнеса ви.

Финансови продукти

Погрижете се за бизнеса си

Услугите могат да бъдат уредени чрез локалния ви дилър. Ето къде можете да го намерите.