TRUCKS

Нашата глобална кампания за опазване на децата на пътя

Спри. Огледай се. Махни с ръка

Променете нещата, където и да се намирате

Броят на децата, участващи в кампанията „Спри, огледай се, махни с ръка“ на Volvo Trucks, продължава да расте. Целта е да се помогне на децата по света да разберат как да действат безопасно близо до пътя. Най-напред да спрат. След това да се огледат и да видят има ли превозни средства наблизо. И накрая да махнат с ръка на водача и да се уверят, че ги е видял.

Насърчаваме нашите служители по целия свят да се ангажират с подпомагане на безопасността на собствените си деца и на децата в техните общности. Днес все повече страни стават част от „Спри, огледай се, махни с ръка“.

Можете да направите истинска промяна, като се присъедините към нас.

„Спри, огледай се, махни с ръка“ може да спасява животи

Всяка година повече от 260 000 деца на възраст под 19 години загиват при пътнотранспортни произшествия. Твърде много от тези произшествия включват камиони и автобуси. Много млади животи могат да бъдат спасени, ако децата бъдат научени какво да правят на пътя.

Учебните материали за „Спри, огледай се, махни с ръка“ са разработени, за да помогнат на родителите, учителите, организациите и органите да образоват децата чрез забавно взаимодействие и практическо обучение.

Всички материали са безплатни и са достъпни за всеки. Те включват базов и по-пълен комплект, анимирана интерактивна история, плюс презентация и инструкции за курса.

Учебните комплекти се предлагат на няколко езика.

Съвети за спасяване на животи

Volvo Trucks разработи вдъхновяващи учебни материали за „Спри, огледай се, махни с ръка“ в лесен за използване формат. Те са предназначени да помогнат на родителите, учителите, организациите и органите да образоват децата чрез забавно взаимодействие и практическо обучение.

Всички материали за кампанията са безплатни и могат да бъдат използвани от всеки.

Създайте си преки впечатления от безопасността

Местният лидер на Volvo Trucks може да ви покаже всяка забележителна функция за безопасност и да отговори на всичките ви въпроси по тази тема.