TRUCKS

Volvo FM Low Entry

Volvo FM Low Entry е електрически камион с отлична видимост и комфорт за водача. Той е идеалният избор, когато имате нужда от камион с голям капацитет за всеки градски сегмент, като например сметосъбиране, строителни работи или доставка на стоки. Изберете от различни конфигурации на кабината и шасито, които да отговарят на вашите нужди.

Отлична видимост и комфорт

Седнали на мястото на водача, вие сте близо до улицата, а ниската кабина осигурява максимална пряка видимост. В резултат на това Volvo FM е в състояние да отговори дори на най-строгите стандарти за безопасност за пряка видимост.

Безпроблемно влизане и излизане

Кабината с нисък вход е идеална, ако се налага да влизате и излизате често от кабината по време на вашата смяна. Водачът може лесно да влиза и излиза от страната на пътника за повече безопасност и удобство. В крайна сметка това може да направи вашата работна среда по-ергономична и дори по-безопасна. 

Лесен за управление

Плавното електрическо силово предаване и Volvo Dynamic Steering като стандарт правят камиона лесен за маневриране из тесни улици. Лесното управление може да помогне на водачите да имат по-приятна и спокойна работна смяна.

Повече място за екипаж

Volvo FM Low Entry може да бъде пригоден само за водача, за още един пътник или за още максимум трима пътника. Това означава, че камионът може да се използва в широк спектър от приложения – от доставки до сметосъбиране, комунални операции и строителни работи.

Персонализирайте своя Volvo FM Low Entry

Създайте Volvo FM Low Entry, който отговаря на вашите изисквания. Сметосъбиране, строителни работи или доставки? Два, три или четири моста? Единично или тандемно задвижване? Зависи от вас и вашите предпочитания.

Готов за града

Във Volvo FM Low Entry ще се радвате на по-добра пряка видимост, отколкото в повечето други камиони. Това може да позволи на вашата дейност да отговори на най-строгите правила за безопасност за градовете. Освен това той предлага плавно и лесно шофиране и ще можете да извършвате тежкотоварни превози с нулеви емисии от ауспуха.

БТК до 32 тона

Електрически пробег до 200 km

Мощност до 330 kW

Спецификации на Volvo FM Low Entry

Характеристики​

Volvo FM Low Entry

  

Конфигурации на мостовете​Шаси кабина: 4x2, 6x2, 6x4, 8x2, 8x4

  

Кабина​

Къса за екипаж

  

Брутно тегло на композицията

До 32 тона

  

Капацитет на батериите

360 kWh, 4 батерии

  

Електрически пробег

До 200 km

  

Време за зареждане (пълно зареждане)

8,5 часа с AC (43 kW)
1,5 часа с DC (250 kW)

  

Задвижване

2 електромотора, скоростна кутия I-Shift

  

Технически характеристики

До 330 kW непрекъсната мощност

  

Приложения

Подходящ за изграждане на надстройки. 3 PTO
(електрически, механичен и трансмисионен)

  

Описаните характеристики може да не са стандартни или налични за всички нива на оборудване и опции за силово предаване.

Готов за града

Вашият местен дилър на Volvo Trucks ще ви каже отговора. Отбийте се при него, обадете му се или го помолете да дойде при вас.