TRUCKS

Нашата кампания за пътна безопасност

ДА ВИЖДАШ И ДА ТЕ ВИЖДАТ

Лесноприложима дейност, която показва как да се подобри безопасността във взаимодействието между велосипедисти и водачи на камиони.

Разлика, която спасява живот

Безопасността е приоритет на Volvo Trucks още от самото начало. От нашите проучвания и анализи стана ясно, че повечето автопроизшествия се дължат на човешки грешки. Ето защо, като допълнение към разработването на множество иновативни функции за безопасност за нашите продукти, искаме да направим нещо повече.

Да виждаш и да те виждат

Нашата цел е да повишим осведомеността на хората относно видимостта им в пътното движение. Кампанията акцентира върху ситуациите, които включват велосипедисти и други участници в движението, както и върху начините за подобряване на безопасността във взаимодействието между велосипедистите и водачите на камиони.

Комплектът за обучение е безплатен и достъпен за използване от всеки. Преподавателите например могат да правят упражненията с учениците си, а мениджърите да го използват като бизнес дейност.

Комплектът за обучение

Вдъхновяващият комплект „See and be seen“ се състои от Ръководство за инструктора, PowerPoint презентация, и ръководство за безопасно провеждане на упражнение на открито с участието на товарен автомобил.

Когато дейностите приключат, предлагането на подаръци, като светлоотразителна жилетка, с цел по-нататъшно популяризиране на пътната безопасност, често получава висока оценка.

Изтегляне на комплекта за обучение

Създайте си преки впечатления от безопасността

Местният лидер на Volvo Trucks може да ви покаже всяка забележителна функция за безопасност и да отговори на всичките ви въпроси по тази тема.