TRUCKS

Професионално развитие на водачите

Искате ли да издигнете уменията си на следващото ниво? Нашите курсове за обучение могат да помогнат. Независимо дали става въпрос за спестяване на гориво, повишаване на производителността или за поддържане на информираност за актуалните промени в промишлеността, ние ще ви дадем реални знания и увереност, които ще ви изведат начело на играта.
 

Учете се от най-добрите
 

Когато се обучавате при нас, ще учите за вашия товарен автомобил от тези, които го познават най-добре – тези, които са го създали. Нещо повече, тясната ни връзка с транспортните компании, властите и логистичната индустрия гарантира, че винаги ще получавате най-актуалната информация за развитието и тенденциите в бранша. Нещо също толкова важно: ние осигуряваме постоянно развитие и обучение на нашите лектори, така че можете да бъдете сигурни, че те винаги са висококвалифицирани и сертифицирани. Всичко това, за да ви помогнем да извлечете максимума от вашия товарен автомобил.

Защо да изберете програмата за професионално развитие на водачи (Volvo Trucks Driver Development)

  • Извличане на максимална полза от вашия товарен автомобил
  •  Пестене на гориво
  • Подобряване на производителността
  • Увеличаване на познанията за бранша
  • Повишаване на безопасността на водача

Подобрете счетоводния си баланс

Най-бързият и лесен начин да подобрите крайния си счетоводен баланс е да промените навиците си на шофиране. Чрез подобряване на начина, по който ускорявате и спирате, и чрез пълноценно използване на функциите на товарния автомобил можете да намалите разхода на гориво с до 10 % – незабавно. Увеличаването на безопасността и намаляването на износването ще ви спестят още повече време и пари.

В нашите курсове водачите се обучават как най-добре да използват характеристиките и функциите на товарния автомобил, а също така усъвършенстват познанията си за бранша. Всичко това, за да могат да шофират с по-голяма горивна ефективност, безопасно и умело, което също ще увеличи производителността.

Съвет, който си струва

Нашите курсове за обучение се основават на десетилетните проучвания и опит на Volvo и се ръководят от специалисти-инструктори, като комбинират теория и практически напътствия. Учебните ни товарни автомобили са снабдени с най-новите технологии за икономия на гориво и за безопасност. Всеки курс може да бъде оформен според вашите потребности – или според потребностите на вашата фирма.

Предимства на курса
 

  • Ще видите незабавно подобрение при икономията на гориво, безопасността и износването
  • Курсовете отговарят на законодателството на ЕС (валидни са за CPC)
  • Инструкторите са опитни специалисти от Volvo Truck
  • Курсовете редовно се актуализират, така че продължавате да сте пред конкуренцията.
  • Курсовете се основават на десетилетни проучвания и опит

Избор на курсове

Наръчник на водача на Volvo Trucks    

Всичко, което трябва да знаете за вашия товарен автомобил, за неговата уникална конфигурация и за това как да работите с него, можете да намерите в вашия персонализиран наръчник на водача. Предлага се в много различни формати: Разгледайте го онлайн, вземете приложението, прочетете отпечатаната книга или я изтеглете като PDF.

Прочетете повече за наръчника на водача на Volvo Trucks

Запазване на място в курса

Дилърът на Volvo Trucks може ви помогне да намерите курса, който е най-подходящ за вас, и да си запазите място в него.