VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×
Обучителните курсове ви показват как да извлечете най-доброто от свия товарен автомобил

Малки промени. Големи ползи

Професионално развитие на водачите

Начинът, по който шофирате, оказва влияние върху товарния автомобил, характеристиките му и счетоводния ви баланс. Малките промени създават голяма разлика. Нашите курсове за обучение ви помагат да направите правилния избор. Те ви учат как да пестите гориво, да спасявате човешки живот и да получите възможно най-голяма полза от товарния си автомобил.  

Volvo trucks training overview people in front of truck

Подобрете счетоводния си баланс

Най-бързият и лесен начин да подобрите крайния си счетоводен баланс е да промените навиците си на шофиране. Чрез подобряване на начина, по който ускорявате и спирате товарния автомобил, и чрез използване на функцията на товарния автомобил, можете да спестите до 10% гориво, незабавно. Увеличаването на безопасността и избягването на автопроизшествия, както и намаляването на износването ще ви спестят още повече време и пари.

 

Нашите курсове са внимателно разработени, за да обучат водачите как могат най-добре да използват функциите и услугите на камиона, но освен това увеличават познанията им за отрасъла, като всичко това помага за управление на автомобила с по-висока горивна ефективност, по-безопасно и по-интелигентно, което повишава производителността.

Volvo trucks training overview classroom

Съвет, който си струва

Нашите курсове за обучение се основават на десетилетните проучвания и опит на Volvo и се ръководят от специалисти-инструктори, като комбинират теория и практически напътствия. Учебните ни товарни автомобили са снабдени с най-новата технология за икономия на гориво и за безопасност. Всеки курс може да бъде оформен според вашите потребности – или според потребностите на вашата фирма.

 

Всеки курс е с продължителност 7 часа и е създаден така, че да изпълнява изискванията за задължителните 35 часа за получаване на сертификата за професионална компетентност (CPC).

  • Курсовете се основават на десетилетни проучвания и опит
  • Ще видите незабавно подобрение при икономията на гориво, безопасността и износването
  • Курсовете отговарят на законодателството на ЕС (валидни са за CPC)
  • Учебните ни товарни автомобили използват най-новите функции и услуги
  • Инструкторите са опитни специалисти от Volvo Truck
  • Допълнителните услуги, като Dynafleet и пакета Fuel Advice, спомагат за повишаване на резултатите ви
  • Курсовете редовно се актуализират, така че оставате пред конкуренцията.
Поръчайте наръчник на водача тук

Възползвайте се максимално от своя товарен автомобил 

Колкото повече знаете за товарния автомобил, толкова по-голяма полза ще имате от него. Наръчниците ни за водачи съдържат информация за работата и техническата поддръжка, за функциите за безопасност, за инструментите и за регулаторите.

Запазване на място в курса

Дилърът на Volvo Trucks може ви помогне да намерите курса, който е най-подходящ за вас, и да си запазите място в него.