TRUCKS

Volvo FL.
Вашият камион за доставки.

Kомпактен и пъргав. Volvo FL може лесно да се пригоди за градски доставки, градско строителство или дори за спасителни и възстановителни операции. Той притежава всички качества, които очаквате от един товарен автомобил Volvo, в един компактен пакет. Изберете между изцяло електрическа или дизелова енергия. Да се залавяме за работа.

  „Volvo FL Electric“

   

  Užduotys: pristatymas, statybų darbai mieste, gelbėjimo operacijos

  Bendrasis svoris: 16,7 t

  Galia: 130 kW

  Galimas nuvažiuoti atstumas: iki 450 km.

  Kabinos: dieninė kabina arba miegamoji kabina

   

  Sužinokite daugiau

  „Volvo FL“

   

  Užduotys: pristatymas, statybų darbai mieste, gelbėjimo operacijos

  Bendrasis svoris: 10–19 t

  Dyzeliniai jėgos agregatai: 210–320 AG

  Ašių konfigūracijos: 4x2 arba 4x4 važiuoklės

  Kabinos: dieninė kabina, miegamoji kabina ir ekipažo kabina

   

  Sukurkite savo sunkvežimį

Акценти на Volvo FL

Вградената безопасност

Ниската позиция на водача, големите прозорци и тънките огледала осигуряват отлична видимост при шофиране в града. Редица системи за подпомагане на водача, които изпълняват или надхвърлят изискванията на Европейските общи правила за безопасност, са предназначени да защитават уязвимите участници в движението и да помагат на водачите да работят още по-безопасно.

 

Научете повече за системите за подпомагане на водачи

Опции за задвижване

Електрическа или дизелова? Ако изберете дизелов двигател, можете да избирате между задвижване 4х2 или 4х4 и пет варианта на изходна мощност на двигателя между 210 и 320 к.с. Можете да персонализирате решението си, независимо дали търсите маневрен камион за доставки или пожарен автомобил с висока проходимост.

 

Вижте всички спецификации на Volvo FL

Просто шофирайте

Volvo FL с дизелов двигател и новата 8-степенна автоматична трансмисия предлага също толкова плавно шофиране, колкото и Volvo FL Electric. Проектиран за лекота и ефективност, трансмисията се предлага с редица пакети от режими на шофиране, които са подходящи за всякакви дейности – от доставки до спасителни операции.

 

Вижте всички спецификации на Volvo FL

  Създаден за предизвикателството

Дизайнът набляга на функционалността в града с характерно оформени и енергийно ефективни LED светлини, големи прозорци и тънки огледала. Оптималната видимост и изборът от три модела кабини отговарят на различните нужди, като осигуряват безопасно и гъвкаво шофиране в градски условия.

Оборудван за градски условия

Volvo FL осигурява идеална работна среда в града, като предлага лесно влизане и удобна позиция за шофиране. Елементите за управление и местата за съхранение са интуитивно разположени за ефективна работа, което намалява напрежението и позволява да се съсредоточите върху движението. Независимо от версията на кабината, на разположение са обширно пространство за багаж и места за сядане, което отговаря на нуждите на пътниците и на почиващите.

  Просторни прозорци: Оптимизиране на видимостта

  Контакт с улицата: Ниско положение за шофиране

  Оптимизирани огледала: По-добра пряка видимост
  LED фарове: По-добра видимост и енергийна ефективност
  Насочен напред радар: Използвана от системите за подпомагане на водача
  Предна камера: Използвана от системите за подпомагане на водача
  Задна камера: Подобряващи безопасността в града
  Странични радари: Използва се от системите за подпомагане на водача

  Модерен интериор: Дизайн с първокласни материали

  LED светлини: Подобрена видимост

  Място за екипажа: Места за сядане за до двама пътници

  Място за вашите неща: Удобни места за съхранение

  В сигурни ръце: Заключващо се място за съхранение

  Лесно шофиране: Автоматични трансмисии за електрически и дизелови двигатели

  Подпомагане на водача: Изпълняват или надвишават разпоредбите

Работа около камиона 

Работа около камиона 

Подходящото ниво

Предлагат се версии от 10 до 19 тона, като 10- и 12-тонните версии предлагат удобно влизане. За по-тежките версии можете да изберете размери на колелата, които да адаптирате. Пневматичното окачване улеснява приспособяването към различни височини и улеснява управлението на товара.

 

Вижте спецификациите

Контрол около вашия камион

Ниска позиция на шофиране, отлична пряка видимост, камери отзад и от страната на пътника – и подобрена безопасност с помощта на „Асистент за малък диапазон отпред“ и „Подпомагане за избягване на страничен сблъсък“. Най-добрите условия, за да видите къде се намират екипажът ви и другите участници в движението. 

 

Разгледайте системите за подпомагане на водачите

Достъп до мощност

Независимо дали сте избрали електрическа или дизелова енергия, на разположение са силоотводни валове за захранване на вашите помпи, самосвал, уплътнител, подемник или всякакви инструменти, от които се нуждаете, за да вършите работата си. А шасито може лесно да се приспособи към удобно работно място.

 

Вижте спецификациите 

Опции за кабината

Дневна кабина

За максимално товарно пространство. Работно място в компактен, елегантен формат, който използва пространството по най-ефективния начин.

Спална кабина

Когато се нуждаете от повече пространство в кабината. Може да се оборудва с легло или да се използва като офис пространство.

Кабина за екипаж

Когато трябва да вземете екип от до 7 души. Идеален за спасителни или възстановителни операции.

Susikurkite savo „Volvo FL“

Имате въпрос?

Вашият местен дилър на Volvo Trucks ще ви каже отговора. Отбийте се при тях, обадете им се или ги помолете да дойдат да ви видят.