TRUCKS

Volvo FL Electric

Придвижвайте се по тесни улици и стигайте до мястото на доставка с минимален шум и нулеви емисии от ауспуха. Volvo FL Electric е идеален за доставки от врата до врата и за събиране на отпадъци. Камионът се предлага с услуги и поддръжка за опростяване на прехода към електрически транспорт.

GCW до 16,7 тона

Мощност до 130 кВт

Електрически пробег до 450 km

Продуктивен и контролиращ 

Получете достъп до постоянно наблюдение на камиона и прогнозно планиране на обслужването, за да си осигурите максимален пробег и да гарантирате доставките. Допълнително спокойствие чрез планиране на маршрутите, позициониране със състояние на енергията в реално време чрез Volvo Connect.

Плавна мощност

Eлектродвигател, комбиниран с 2-степенна скоростна кутия, осигурява много плавно изживяване при шофиране. Огромната мощност до 130 кВт/175 к.с. е лесна за управление.

Електрически пробег за вашите нужди

С пробег до 450 км, най-новото поколение технология за батерии ви позволява да оптимизирате вашия камион според вашите нужди. Ако по-нисък пробег покрива нуждите ви, можете да използвате по-малко акумулатори и вместо това да увеличите значително товароносимостта. 

Спецификации – Volvo FL Electric

Характеристики

Volvo FL Electric

  
Конфигурации на мостовете

Шаси кабина: 4×2

Всички мостове са с въздушно окачване

  

Кабина

Дневна кабина, къса спална кабина

  

Брутно тегло на композицията 

До 16,7 тона  
Капацитет на батерията280 – 565 кВт, 3 до 6 акумулатора.  

Електрически пробег

До 450 km

  
Време за зареждане (пълно зареждане, 4 акумулатора)

8 часа с AC (43kW)

​2,3 часа с DC (150 kW)

  

Задвижване 

Един електродвигател, 2-степенна скоростна кутия  
Технически характеристикиДо 130 кВт непрекъсната мощност (175 к.с.)   

Приложения

Подходящо за надстройка. Електрически PTO

  

 

   

 

Преминете към електрически транспорт само с четири стъпки

С нас преминаването към електрически транспорт може да бъде лесен процес. Освен че предоставяме камиони и инфраструктура, ние сме на разположение, за да се уверим, че ще получите подходящото решение, което точно отговаря на вашите изисквания. Ще разгледаме вашите цели и рутинни процедури и ще намерим цялостно решение. Ето вашите четири лесни стъпки за преминаване към електрически транспорт.
 

Прочетете четирите стъпки тук

Основни услуги. Специална поддръжка

Когато става въпрос за електромобилност, Volvo Trucks е доказан партньор в тази област от 2019 г. насам. Освен нашата доказана история на иновации в разработването на електрически превозни средства ние се ангажираме да предоставяме цялостни решения, които се простират далеч отвъд товарния автомобил. И ще осигурим подкрепата, от която се нуждаете, за да превърнете електрическия транспорт от идея на хартия във важен бизнес актив.

 

Прочетете повече за нашите електрически услуги

Създайте своя Volvo FL Electric

Имате въпрос?

Вашият местен дилър на Volvo Trucks ще ви каже отговора. Отбийте се при тях, обадете им се или ги помолете да дойдат да ви видят.