VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×

Globetrotter - онлайн списание на Волво Тракс

Тук винаги ще откриете страхотни истории за товарни автомобили
  Една минута за активната безопасност

  Една минута - Активна безопасност

  Новите технологии дават възможност за монтиране на все по-усъвършенствани системи за активна безопасност в тежкотоварните автомобили. Като помагат на водачите да предотвратяват автопроизшествия, тези системи спасяват човешки животи и правят нашите пътища по-безопасни за всекиго.
  Една минута за видимостта

  Една минута - Видимост

  По време на движение ограничената видимост влошава сигурността както на водачите, така и на останалите участници в движението По тази причина Volvo Trucks проектира кабините си така, че да сведе до минимум разсейването и да осигури максимална видимост. Характеристиките включват прозорци с увеличена големина, тънка конструкция на огледалата за обратна видимост и нощен режим за подобрена видимост при шофиране през нощта.
  Една минута за I-Shift с два съединителя

  Една минута – I-Shift с два съединителя

  I-Shift с два съединителя от Volvo Trucks позволява плавна смяна на предавките, като използва технология от спортните автомобили, абсолютно уникална на пазара за тежки товарни автомобили. Когато условията изискват много смени на предавките, тази скоростна кутия наистина показва на какво е способна. На практика, колкото по-тежък е товарът и колкото по-трудни са условията на работа, толкова по-голяма полза ще имате.