TRUCKS

Максималният пробег е само на едно повикване разстояние

Volvo Action Service

Няма значение къде сте – или дали е посред нощ – ние винаги сме готови да ви помогнем. Трябва ви помощ, за да спазите графика? Не се притеснявайте! Нашият Международен център за максимален пробег е само на едно повикване разстояние.

 

За сервизиране в чужбина в периода 9:00 – 21:00:

+359 885 331 996

+359 885 117 229

+359 886 628 746

 Централа на VAS - +329 255 6963

(може да се изиска разплащне с кредитна карта).

e-mail: uptime.bg@volvo.com

Какво е включено?

Международен център за максимален пробег

Нашият Международен център за максимален пробег винаги е на разположение за справяне с вашия проблем – от началото до края. Ще ви свържем с един от нашите опитни координатори по осигуряване на максимален пробег, който говори вашия език – както и езика на държавата, в която се намирате. По този начин не рискувате да ви разберат неправилно поради езикови трудности, когато сте в чужбина.

Ремонти с изтегляне и специализирани ремонти

Ако автомобилът ви не може повече да бъде шофиран, нашият координатор по осигуряване на максимален пробег ще организира изтеглянето му до най-близкия подходящ сервиз на Volvo Trucks. Освен че ремонтира вашият товарен автомобил Volvo, Volvo Action Service ви помага и при ремонта на гуми, на ремаркета, на подемни задни платформи и на охлаждащи устройства.

Помощ за пътуване и настаняване

Ако ви е необходима помощ, когато става дума за заявки за планиране на пътуване и за настаняване, Volvo Action Service е готово да ви помогне.

Как действа?

1. Позвънете ни или натиснете бутона

Позвънете на посочените телефонни номера на Volvo Action Service     + 359 886 628 746, +359 885 331 996, +359 885 117 229 и централа на VAS +329 255 6963 или просто натиснете бутона VAS на повикване, разположен до волана във вашия Volvo FH, Volvo FH16 или Volvo FM (2012 г. или по-нов). По този начин помощта ще дойде още по-бързо, тъй като идентификаторът на шасито, текущото ви местоположение и евентуалните кодове на грешки ще бъдат изпратени автоматично до Центъра за максимален пробег.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Свързвате се с нашия Международен център за максимален пробег

Ще ви свържем с един от нашите координатори по осигуряване на максимален пробег, който говори вашия език – както и езика на държавата, в която се намирате. Нашите координатори по осигуряване на максимален пробег ще работят по вашия проблем до решаването му и през цялото време ще ви държат в течение относно напредъка.

3. Организираме оказване на помощ

Нашите координатори по осигуряване на максимален пробег ще осигурят квалифициран сервизен механик, който ще ви дойде на помощ. Ако не е възможно или не е разрешено да получите помощ на мястото, където се намирате, ще бъде организирано изтегляне до най-близкия подходящ сервиз на Volvo Trucks.

4. Отново на път

Ще бъдете обратно на пътя, преди да разберете – и ще запазите контрола над финансите си. Нашият Международен център за максимален пробег винаги ще проверява покритието на помощта и договора за обслужване преди предприемането на каквото и да е действие. 

Започнете да се движите

За да разберете защо Volvo Action Service е толкова ефективна, свържете се с локалния дилър на Volvo Trucks.