TRUCKS

Електрически камиони. Готови за доставка.

Ние сме на ваше разположение, за да направим преминаването ви към електромобилност възможно най-плавно – от определянето на подходящия камион до задоволяване на вашите изисквания относно зареждането, електрическия пробег и маршрутите за доставка. Независимо дали работите във или между градовете, можем да предоставим решение за електрически транспорт с нулеви емисии на отработени газове.

Електромобилността е лесна.

Ще разгледаме вашите цели, нужди и рутинни операции и ще ви помогнем да ги превърнете в транспортно решение. Заедно определяме най-добрата конфигурация за зареждане и сме на разположение, за да се уверим, че получавате точно подходящите камиони и услуги, които отговарят на вашите изисквания за производителност и работни характеристики, както и ежедневното планиране и администриране на вашия бизнес.

Години реален опит в областта на електромобилността.

Една точка за контакт за всички ваши нужди от електромобилност.

Гъвкави и надеждни камиони с финансиране от Volvo.

Насоки за най-добрата конфигурация за зареждане за вашите условия.

Планиране на маршрут и ангажимент за голям максимален пробег.

Дигитално управление на автопарка и отчети за околната среда.

Правилно още от началото

Преминаването към електричество е инвестиция за бъдещето, но технологията също така е мощен инструмент за намаляване на емисиите на CO2 тук и сега. Ако се интересувате от преминаване към електричество, ние винаги започваме със задълбочен анализ на вашите нужди, за да можем да персонализираме цялостно транспортно решение, което отговаря идеално на вашата дейност.

Ползите

Нулевите емисии на отработени газове от ауспуха и по-ниските нива на шум откриват пред вас възможности за вземане и доставка на стоки на места, където обикновените камиони не могат да го правят. Намалените нива на шум могат да създадат възможности за изпълняване на широк спектър от задания за транспортиране извън пиковите часове. Освен това позволява на камиона да работи повече часове от деня.

Удоволствие при използване

Нашите електрически камиони са много тихи в сравнение с традиционните, както когато по време на шофиране, така и когато са спрели. Нивата на шум и вибрации в кабината са много по-ниски, но това важи и при работа около товарния автомобил. Нещо повече, електрическият мотор предлага много плавно и безпроблемно подаване на енергия. Това е идеално за шофиране с множество потегляния и спирания, което е обичайно при превозите в града.

Защо да преминете към електричество? Дефинирайте вашия бизнес казус

Никога не е имало по-добър момент за преминаване към електрически транспорт. Може би искате да получите преднина пред вашите конкуренти или да отговорите на изискванията за устойчивост на собствените си клиенти. Ние ще ви помогнем да определите вашия бизнес случай въз основа на дейността, целите и амбициите ви.

Кажете ни какво търсите

Ние ще ви помогнем да оформите вашите оперативни изисквания и да разработите променливи, като консумация на енергия, товароносимост, работни часове и потенциални слотове за зареждане. След това ще ви помогнем да ги превърнете в транспортни решения.

Заедно ще определим решение

Въз основа на начина, по който управлявате вашия бизнес, ще ви представим подходящо решение – с всичко от цялостни превозни средства, през планове и оборудване за зареждане, до услуги, които ще увеличат максимално вашия електрически пробег и ще осигурят вашите доставки.

Надеждно решение, специализирана поддръжка

Да останеш отговорен

Нашите служители и партньори ви подкрепят с всичко, свързано със зареждането.
 

  • Стенна кутия, предназначена за зареждане през нощта, се предлага към всяка покупка на камион.
  • Насоки за решения с по-висок капацитет и професионални партньори в областта на електроенергията

Продължавайте да доставяте

Нашият договор Gold Contract за електрически камиони ви дава достъп до:
 

  • Пълно покритие на товарния автомобил
  • План за обслужване, адаптиран към вашите нужди и график
  • Наблюдение на критични системи, като например батериите
  • Volvo Action Service на повикване
  • Оригинални услуги и части Volvo
  • Ангажимент за голям максимален пробег 

Гарантирайте маршрутите си

Имате достъп до инструменти за оптимизиране на вашите маршрути – както предварително, така и динамично през работния ден.
 

  • Пробег и маршрут е мощен инструмент за планиране на маршрут и симулация на пробег във Volvo Connect.
  • Услугата „Енергия и околна среда“ предоставя ясен преглед на консумацията на енергия, персонализирани отчети и др

Персонализирайте своя следващ електрически камион

Преминете към електрически и персонализирайте и проектирайте своя идеален камион според вашите нужди.

Имате въпрос?

Вашият местен дилър на Volvo Trucks ще ви каже отговора. Отбийте се при него, обадете му се или го помолете да дойде при вас.