TRUCKS

 

Разгледайте нашите камиони

Запознайте се с нашите камиони и как можем да ги приспособим за вашите нужди. Разгледайте отблизо двигателите, шасито, кабините и решенията, които правят камионите Volvo уникални. Проучете подробностите и разнообразието от възможности, които имате на разположение. Тук ще намерите вашия следващ камион.

Вдъхновете се. Нашите камиони, услуги и сегменти, представени в удобни ръководства.

 

Гаранция за вашия камион

Вашият нов камион Volvo се доставя с 12-месечна гаранция за автомобила и 24-месечна гаранция за силовата линия. Заедно те осигуряват пълен пакет от ползи, които ви предпазват от производствени дефекти. Всяка дефектна част ще бъде ремонтирана или заменена напълно безплатно от всеки упълномощен сервиз на Volvo.

Гаранцията на автомобила е валидна за период от 12 месеца от датата на доставка, без значение от пробега. Гаранцията за силовата линия е валидна за период от 24 месеца от датата на доставка или до 300 000 км пробег. Вашият дилър може да ви предостави пълните подробности за условията на гаранцията.

Имате въпрос?

Вашият местен дилър на Volvo Trucks ще ви каже отговора. Отбийте се при тях, обадете им се по телефона или ги помолете да дойдат да ви видят.