Нашите товарни автомобили

Volvo FH16 е нашият най-мощен товарен автомобил
Volvo FH16

Създаден за най-тежките и най-трудни операции, FH16 е най-мощният товарен автомобил в гамата.

Volvo FH за превози на дълги разстояния
Volvo FH

Volvo FH е лидер при превозите на дълги разстояния и осигурява несравним комфорт за водача, безопасност и икономичност.

Volvo FMX
Volvo FMX

Модерният автомобил за строителството. Издръжлив, здрав и снабден с новаторски функции.

Volvo FM
Volvo FM

Нашият най-универсален товарен автомобил. Впечатляващ дизайн, фантастична управляемост и големи икономии при работа.

Volvo FE
Volvo FE

Универсалност, управляемост и първокласна производителност, съчетани в компактен товарен автомобил за регионална дистрибуция.

Volvo FL
Volvo FL

Лек, пъргав и оптимизиран за вътрешноградска дистрибуция.

VT

Употребявани товарни автомобили

Конструираме нашите товарни автомобил така, че да работят. И да го правят дълго време – ефективно, ефикасно и безопасно. Така че закупуването на употребяван товарен автомобил Volvo може да е изключително смислено.

Но само за употребявани товарни автомобили от изложбената зала, преминали през процеса на строга проверка, извършвана от нашите дилъри. И когато закупите такъв автомобил, ще имате същото ниво на обслужване и подкрепа на клиентите, каквато бихте получили и за чисто нов.

Намерете употребяван товарен автомобил Volvo
Финансиране на новия ви товарен автомобил

Помощ при закупуване

Подходящият товарен автомобил може да преобрази производителността ви и да изстреля вашата рентабилност нагоре. Нашите гъвкави финансови пакети и персонализирани застрахователни полици могат да ви помогнат да направите правилната инвестиция. И да я защитите.

Гъвкаво финансиране и застраховки

Гаранция на товарните автомобили

Стандартната ни гаранция ви осигурява спокойствие за 12 месеца. Плюс допълнителни 12 месеца (или до 300 000 км) за силовата линия и някои допълнителни компоненти. Гаранцията осигурява също така пълна гама предимства, които защитават инвестицията ви – независимо от това дали сте у дома или в чужбина.

Всеки компонент в гаранция има покритие за гаранционни производствени дефекти в материалите или за проблеми при изработката – от момента на предаването на автомобила до края на гаранционния период. (Това не включва повредите, неправилното използване или произшествията.)

Свържете се с местен дилър

Имате въпрос?

Вашият местен дилър на Volvo Trucks ще ви каже отговора. Отбийте се при тях, обадете им се по телефона или ги помолете да дойдат да ви видят.

Свържете се с местен дилър