TRUCKS

Разгледайте пълната гама камиони Volvo

С широка гама от силови предавания и още по-обширен избор от модели винаги ще се намери камион Volvo, който да отговаря на вашия бизнес. Запознайте се с всички тях тук.

  Нашата гама. По-добра.

  Запознайте се с нашите камиони и как можем да ги приспособим за вашите нужди. Независимо дали се занимавате с превози на дълги разстояния, строителство или работите в друг отрасъл, тук ще намерите следващия си камион. Разгледайте отблизо двигателите, шаситата и кабините и разучете подробностите.

   

  Разберете повече за нашите камиони

  Електрически камиони

  Нашите електрически камиони предлагат нулеви емисии на отработени газове, по-нисък шум и по-малко вибрации. Те правят превозите по-чисти и по-тихи и подобряват работната среда на водачите.

   

  Разберете повече за нашите електрически камиони

  Камиони, задвижвани с газ

  Стремите ли се към по-малък CO2 отпечатък, висока производителност и дълъг пробег с едно зареждане? Разгледайте нашите камиони, задвижвани с газ. Предлагат се за всичко – от сметосъбиране до превози на дълги разстояния, използвайки LNG или CNG, произведени от биогаз или природен газ в зависимост от наличността.

   

  Разберете повече за нашите камиони, задвижвани с газ

Характеристики

Разгледайте селекция от нашите характеристики и иновации, които могат да направят вашия камион по-производителен, по-безопасен и по-енергийноефективен. Научете повече как да направите своя камион Volvo подходящ за вашите предизвикателства от акцентите по-долу.

Персонализирайте своя следващ камион

Персонализирайте и проектирайте своя идеален камион, който напълно отговаря на вашите изисквания.

Имате въпрос?

Вашият местен дилър на Volvo Trucks ще ви каже отговора. Отбийте се при него, обадете му се или го помолете да дойде при вас.