VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×
Части и аксесоари

Поддържайте камиона си в изправно състояние за път с оригиналните части и аксесоари за камиони Volvo

Части и аксесоари

Знаем колко е важно да поддържате камиона си в изправно състояние за път. Затова оригиналните части и аксесоари Volvo са проектирани за максимална надеждност, издръжливост и производителност. Те са с гарантирано качество и отговарят на спецификациите и строгите изисквания на Volvo. Също както нашите камиони, така и оригиналните части Volvo се изпитват не само в нашите лаборатории, но и в подробни програми за тестване в реални условия, които покриват широк диапазон от условия на шофиране – от арктически лед до пустинни горещини.

Ако възникне непредвидено спиране, нашата усъвършенствана и ефективна логистична система ще гарантира, че ще намерим правилните части и ще ги доставим веднага. А опитните ни механици ще бъдат готови да помогнат, така че камионът да се върне на пътя възможно най-бързо. Максимален пробег. И гарантирано спокойствие.

Качество

Оригиналното състояние. Защото това е, което получавате на първо място. Можете да разчитате на фабрично качество, издръжливост и съвместимост, за да запазите своя автомобил Volvo такъв, какъвто трябва да бъде.

Доставки

Правилните части. На точното място в точния момент. Мрежата на Volvo Trucks обхваща над 130 страни и повече от 2000 дилъра и сервиза.

Гаранция

2 години гаранция за монтирани оригинални части и аксесоари Volvo.

Свързани новини и истории