Знаем колко е важно да поддържате камиона си в изправно състояние за път. Затова оригиналните части и аксесоари Volvo са проектирани за максимална надеждност, издръжливост и производителност. Те са с гарантирано качество и отговарят на спецификациите и строгите изисквания на Volvo. Също както нашите камиони, така и оригиналните части Volvo се изпитват не само в нашите лаборатории, но и в подробни програми за тестване в реални условия, които покриват широк диапазон от условия на шофиране – от арктически лед до пустинни горещини.

Ако възникне непредвидено спиране, нашата усъвършенствана и ефективна логистична система ще гарантира, че ще намерим правилните части и ще ги доставим веднага. А опитните ни механици ще бъдат готови да помогнат, така че камионът да се върне на пътя възможно най-бързо. Максимален пробег. И гарантирано спокойствие.

Качество

Оригиналното състояние. Защото това е, което получавате на първо място. Можете да разчитате на фабрично качество, издръжливост и съвместимост, за да запазите своя автомобил Volvo такъв, какъвто трябва да бъде.

Доставки

Правилните части. На точното място в точния момент. Мрежата на Volvo Trucks обхваща над 130 страни и повече от 2000 дилъра и сервиза.

Гаранция

2 години гаранция за монтирани оригинални части и аксесоари Volvo.

Оригинални части Volvo – Услуги от Volvo Trucks

Оригинални части Volvo

С правилните части и спецификации оригиналните части Volvo са най-добрият начин да поддържате своя камион в изправно състояние за път.

Прочетете повече за оригиналните части Volvo
Магазини на Volvo Trucks – Услуги от Volvo Trucks

Магазин за изделия на Volvo Trucks

Изделията на Volvo Trucks са уникални, проектирани да поддържат ежедневието на шофьорите.

Посетете магазина за изделия на Volvo Trucks

Свързани новини и истории

Фабрично възстановени двигатели

В завода във Флен износените двигатели за тежкотоварни автомобили получават втори шанс за живот. След ремонта те стават като нови, а процедурата оказва по-малко въздействие върху околната среда....

Един прозорец към цифровия свят

Цифровизацията с бързи темпове преобразява обществото и транспортната индустрия не е изключение. Карина Холм, мениджър „Услуги“ във Volvo Trucks, обяснява как въвеждането на Volvo Connect, единен интерфейс за информация и услуги, ще облекчи живота на ...

По-леки товарни автомобили за по-голям полезен товар

Arclid Transport работи на пазар със силна конкуренция и трябваше да увеличи товароносимостта и да повиши производителността. Чрез инвестиране в специфични транспортни решения, комбинирано с обучение на водачите, мениджърът на автопарка Питър Конуей ...

Свържете се със своя дилър

Свържете се със своя дилър

От намирането на правилната част до ремонта или обслужването на вашия камион – вашият местен дилър на Volvo Trucks е тук, за да ви помогне. Обадете ни се – или по-добре ни посетете.

Намерете най-близкия до вас дилър