Всеки бизнес е уникален и има свой начин за осигуряване на растеж и рентабилност, така че отделяме специално време, за да работим в тясно сътрудничество с вас и да намерим правилното решение. В резултат на това нашите финансови решения, предоставяни от финансовите услуги от Volvo, са интелигентни и гъвкави. Те са персонализирани за бизнеса ви.

От един компонент до цял автопарк. Нови или употребявани. Можете да получите цялостно решение за вашия бизнес. Така си осигурявате подкрепата на доставчик, който ще бъде до вас в добри и трудни времена. На всяка стъпка от пътя.

Гъвкавост

Като доставчик на финансови услуги за камиони Volvo ние разбираме вашия бизнес и можем да ви предложим подкрепа и гъвкавост както никой друг.

Улеснение

С нас лесно се прави бизнес. Работим бързо. Услугите ни са леснодостъпни чрез вашия местен дилър.

Втори източник

Финансовите решения от Volvo могат да бъдат втори източник за задоволяване на нуждите ви от финансиране. Така че можете да запазите кредитната си линия в банката.

Финансиране – Финансови продукти – Услуги от Volvo Trucks

Финансиране

Независимо от размера на вашия бизнес или възрастта на автопарка, нашите финансови специалисти могат да ви помогнат да намерите решение, на което да разчитате.

Прочетете повече за финансирането
Застраховане – Финансови продукти – Услуги от Volvo Trucks

Застраховане

Вашият камион и бизнес заслужават най-добрата защита. Получавайте експертни съвети и редица отлични застрахователни продукти.

Прочете повече за застраховането

Финансовите услуги от Volvo не осигуряват данъчни или счетоводни консултации. Клиентите следва да се посъветват със своите данъчни консултанти или счетоводители за индивидуалните обстоятелства.

Свържете се със своя дилър

Свържете се със своя дилър

От намирането на правилната част до ремонта или обслужването на вашия камион – вашият местен дилър на Volvo Trucks е тук, за да ви помогне. Обадете ни се – или по-добре ни посетете.

Намерете най-близкия до вас дилър