VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×
Финансови продукти – Услуги от Volvo Trucks

Финансиране на камиони, отдаване под наем и застраховане, съобразени с вашия бизнес

Финансови продукти

Всеки бизнес е уникален и има свой начин за осигуряване на растеж и рентабилност, така че отделяме специално време, за да работим в тясно сътрудничество с вас и да намерим правилното решение. В резултат на това нашите финансови решения, предоставяни от финансовите услуги от Volvo, са интелигентни и гъвкави. Те са персонализирани за бизнеса ви.

От един компонент до цял автопарк. Нови или употребявани. Можете да получите цялостно решение за вашия бизнес. Така си осигурявате подкрепата на доставчик, който ще бъде до вас в добри и трудни времена. На всяка стъпка от пътя.

Маневреност

Като доставчик на финансови услуги за камиони Volvo ние разбираме вашия бизнес и можем да ви предложим подкрепа и гъвкавост както никой друг.

Улеснение

С нас лесно се прави бизнес. Работим бързо. Услугите ни са леснодостъпни чрез вашия местен дилър.

Втори източник

Финансовите решения от Volvo могат да бъдат втори източник за задоволяване на нуждите ви от финансиране. Така че можете да запазите кредитната си линия в банката.

Финансовите услуги от Volvo не осигуряват данъчни или счетоводни консултации. Клиентите следва да се посъветват със своите данъчни консултанти или счетоводители за индивидуалните обстоятелства.

Свържете се със своя дилър

От намирането на правилната част до ремонта или обслужването на вашия товарен автомобил – вашият местен дилър на Volvo Trucks е тук, за да ви помогне. Обадете ни се – или по-добре ни посетете.