TRUCKS

Volvo FE Electric

Поддържайте града стабилен. Този здрав камион с три моста и брутно тегло на превозното средство до 27 тона се справя повече от отлично със сложните задачи за градски превози, като събиране на отпадъци, транспортиране на леки конструкции и доставки. Предлага се с услуги и поддръжка за опростяване на прехода към електрически транспорт.

GCW до 27 тона

Мощност до 225 кВт

Електрически пробег до 275 km

Продуктивен и контролиращ 

Получете достъп до постоянно наблюдение на камиона и прогнозно планиране на обслужването, за да си осигурите максимален пробег и да гарантирате доставките. Допълнително спокойствие чрез планиране на маршрутите, позициониране със състояние на енергията в реално време чрез Volvo Connect.

Плавна мощност

Два електродвигателя, комбинирани с 2-степенна скоростна кутия осигуряват много плавно изживяване при шофиране. Огромната мощност до 225 кВт/300 к.с. е лесна за управление.

Електрически пробег за вашите нужди

С пробег до 275 km, най-новото поколение технология за батерии ви позволява да оптимизирате вашия камион според вашите нужди. Ако по-нисък пробег покрива нуждите ви, можете да използвате по-малко акумулатори и вместо това да увеличите значително товароносимостта. 

Спецификации – Volvo FE Electric

Характеристики

Volvo FE Electric

  
Конфигурации на мостовете

Шаси кабина: 4×2, 6×2

Всички мостове са с въздушно окачване

  

Кабина

Дневна кабина, къса спална кабина, спална кабина, кабина с нисък вход

  

Брутно тегло на композицията 

До 27 тона  
Капацитет на батерията280 – 375 кВт, 3 до 4 акумулатора.  

Електрически пробег

До 275 km

  
Време за зареждане (пълно зареждане, 4 акумулатора)

8 часа с AC (43kW)

​2,3 часа с DC (150 kW)

  

Задвижване 

2 електродвигателя, 2-степенна скоростна кутия  
МощностДо 225 (300 к.с.) непрекъсната мощност  

Приложения

Подходящо за надстройка. Електрически PTO

  

 

   

 

Преминете към електрически транспорт само с четири стъпки

С нас преминаването към електрически транспорт може да бъде лесен процес. Освен че предоставяме камиони и инфраструктура, ние сме на разположение, за да се уверим, че ще получите подходящото решение, което точно отговаря на вашите изисквания. Ще разгледаме вашите цели и рутинни процедури и ще намерим цялостно решение. Ето вашите четири лесни стъпки за преминаване към електрически транспорт.

 

Прочетете четирите стъпки тук

Основни услуги. Специална поддръжка. 

Когато става въпрос за електромобилност, Volvo Trucks е доказан партньор в тази област. Освен нашата доказана история на иновации в разработването на електрически превозни средства ние се ангажираме да предоставяме цялостни решения, които се простират далеч отвъд товарния автомобил. И ще осигурим подкрепата, от която се нуждаете, за да превърнете електрическия транспорт от идея на хартия във важен бизнес актив.

 

Прочетете повече за нашите електрически услуги

Създайте своя Volvo FE Electric

Имате въпрос?

Вашият местен дилър на Volvo Trucks ще ви каже отговора. Отбийте се при тях, обадете им се или ги помолете да дойдат да ви видят.