TRUCKS

НАКРАТКО ЗА VOLVO TRUCKS

Driving Progress в продължение на век

Първият камион Volvo е произведен през 1928 г. От тогава до сега сме се разраснали и сме се превърнали в най-големия производител на тежкотоварни автомобили в Европа. Днес сме ангажирани да движим прогреса и оформянето на бъдещия пейзаж на устойчивия транспорт. Във фундамента ни стоят основните ни ценности – качество, безопасност и грижа за околната среда. Претворяваме всяка една от тях във всичко, което правим.

Качество

Ангажиментът ни към качеството е непрекъснато усилие да надхвърлим обещаното и да не оставяме нищо на случайността. За да доставяме продукти и услуги, на които можете да разчитате, с повече максимален пробег и по-високи печалби.

Прочетете повече за качеството

Безопасност

Чрез безкрайни иновации за безопасност предотвратяваме пътнотранспортни произшествия и намаляваме нараняванията. Нашата визия е нула произшествия и работим неуморно, за да осигурим повишена пътна безопасност за всички.

Прочетете повече за безопасността

Грижа за околната среда

С визия за преминаване към нулеви емисии се стремим към по-устойчива транспортна индустрия. Поемането на водеща роля в електрификацията е едно от основните ни начинания.

Прочетете повече за грижата за околната среда

Накратко за Volvo Group

Volvo Trucks е част от Volvo Group със 102 000 служители, присъствие на 190 пазара и производствени мощности в 18 държави.

 

Към Volvo Group

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ПРИ НАШИТЕ ДИЛЪРИ

Нашите дилъри на Volvo Trucks знаят всичко за компанията ни
и за нашите предложения. Свържете се и научете още повече.