TRUCKS

Volvo FH Aero. Аеродинамика за превози на дълги разстояния.

Volvo FH Aero е идеалният камион за дълги разстояния. Аеродинамичният силует на кабината му е проектиран да пести енергия и да намалява въглеродния ви отпечатък. Изберете между електрически, газов и дизелов камион. Този камион е оптимизиран да пътува по-далеч всеки ден.

  Volvo FH Aero

  Приложения: ефективен превоз на дълги разстояния
  Мощност: 420 – 540 к.с.

  Прочетете пълните спецификации

  Volvo FH Aero Electric

  Приложения: задачи за регионални и междурегионални превози
  Тегло на композицията: 44 тона
  Мощност: до 490 kW
  Електрически пробег: до 300 km

  Volvo FH Aero Electric

  Volvo FH Aero, задвижван с газ

  Приложения: задачи за превоз на дълги разстояния и междурегионален транспорт
  Мощност: 420 – 500 к.с.
  Пробег: до 1000 km

  Прочетете повече за Volvo FH Aero, задвижван с газ

Запознайте се с Volvo FH Aero

Аеродинамичният дизайн за лесно движение с висока круизна скорост и ясна видимост за водача. Удобни кабини с интегрирана система за информация и забавление и аудио изживяване. И допълнителното пространство на кабината Globetrotter XXL. Разгледайте галерията по-долу и открийте какво може да предложи Volvo FH Aero.

Система за наблюдение с камери

Системата за наблюдение с камери подобрява аеродинамиката на камиона, за да пести енергия. Освен това разширява вашето зрително поле както в добри, така и в трудни условия. Нощното виждане помага на водача да шофира в тъмнината, а режимът за видеоохрана позволява на водача да вижда извън камиона, дори когато завесите са дръпнати.

Разгледайте нашата система за наблюдение с камери

Система за информация и забавление и аудиосистема

Интуитивният интерфейс за водача, системата за информация и забавление и двете различни нива на аудиосистема предлагат интегрирано изживяване, независимо дали шофирате, или почивате. Високоговорителите и усилвателят на мощността са проектирани за ново ниво на аудио изживяване.

Вътре в кабината Globetrotter XXL

При цялото време, което прекарвате в кабината, вие заслужавате най-доброто. Кабината Globetrotter XXL е създадена, за да подобри максимално живота ви на пътя. Тя предлага повече пространство и комфорт. А за Volvo FH Aero това се постига със запазено товарно пространство поради специални законови разпоредби за камиони с подобрена енергийна ефективност.

Прочете повече за живота в кабината

Персонализирайте своя камион за дълги разстояния

Отличителен профил с аеродинамичен дизайн за минимизиране на вашия въглероден отпечатък и намаляване на разходите ви за енергия. Изберете между електрическо, газово и дизелово силово предаване. Предлага се широка гама от възможности за избор и опции за влекачи и шаси кабини на камиони, за да можете да приспособите Volvo FH Aero към вашите нужди.

Горивна ефективност с I-Save

Volvo FH Aero с I-Save е идеалното решение за намаляване на разхода на гориво при превози на дълги разстояния. Сърцето на I-Save е двигателят D13 с турбокомпаунд технология, който предлага по-голям въртящ момент при ниски обороти на двигателя. Резултатите са по-плавно, по-тихо движение и значително намален разход на гориво.

Научете повече за I-Save

Оптимизиран за вашите маршрути с I-See

I-See оптимизира скоростта, превключването на предавките, движението по инерция и спирането чрез двигателя за действителния маршрут, когато шофирате с активиран круиз контрол. Той взема предвид предстоящия топографски релеф, завои, кръгови кръстовища и информация за трафика в реално време. Това означава, че можете да използвате I-See, за да пестите гориво, веднага щом излезете на път.

Разгледайте I-See

Проектиран да пести енергия

Независимо дали ще изберете електрическо, газово или дизелово задвижване, Volvo FH Aero е проектиран от самото начало да пести енергия. Аеродинамичната форма, оптимизираната система за наблюдение с камери и дисковите спирачки без съпротивление са предназначени да намалят разходите ви и вашия въглероден отпечатък.

Технология, която допълва вашето шофиране

Volvo FH Aero е създаден да извлича максимална полза от вашите шофьорски умения. Вградихме технология, целяща да направи всяко превключване на предавките и всяка маневра перфектни. Разгледайте по-отблизо някои от характеристиките в галерията с изображения.

Използвана мощност на двигателя с I-Shift

I-Shift прави шофирането плавно, удобно и ефективно. Можете да се съсредоточите върху пътя, докато I-Shift използва мощността на двигателя по най-оптималния начин. Ако шофирате по хълмисти маршрути, разгледайте по-подробно I-Shift Dual Clutch за превключване на предавките без никакво прекъсване на подаването на мощност.

Прочетете повече за I-Shift

Леко и динамично управление

Странични ветрове, коловози или дупки? Не се притеснявайте. Volvo Dynamic Steering ги омекотява и компенсира всички, за да направи вашето шофиране по-лесно и дори по-стабилно, снемайки натоварването от плещите ви. Системата също така позволява някои от усъвършенстваните системи за подпомагане на водача, които помагат за подобряване на вашата безопасност.

Повече за Volvo Dynamic Steering

Опции за кабина

Volvo FH Aero се предлага с набор от модели кабини, които да отговарят на вашите нужди. Разгледайте по-подробно възможностите за избор по-долу.

  Кабина Globetrotter XXL

  Volvo FH Aero с кабина Globetrotter XXL предлага отличен комфорт за шофиране и живот за двама души. По-дългото и по-широко долно легло е проектирано за превъзходен комфорт при спане.

  Кабина Globetrotter XL

  Volvo FH Aero с кабина Globetrotter XL е отрасловият стандарт за превози на дълги разстояния. Той предлага удобно и просторно място за живеене за до двама души.

  Кабина Globetrotter

  Volvo FH Aero с кабина Globetrotter съчетава отличен комфорт за шофиране и живеене за до двама души и височина за изправен стоеж над двигателното отделение.

  Спална кабина

  Volvo FH Aero със спална кабина съчетава отличен комфорт за шофиране и удобно нощуване за до двама души с по-ограничена височина за изправен стоеж.

  Ниска спална кабина

  Volvo FH с ниска спална кабина предлага по-ниска външна височина на кабината, съчетана с отличен комфорт за шофиране, удобно нощуване за един човек и ограничена височина за изправен стоеж.

Описаните характеристики може да не са стандартни или налични за всички нива на оборудване и опции за силово предаване.

Имате въпрос?

Вашият местен дилър на Volvo Trucks ще ви каже отговора. Отбийте се при него, обадете му се или го помолете да дойде при вас.