TRUCKS

Оригинални части Volvo 

За да получите максималния пробег, надеждността и производителността, които очаквате от товарен автомобил Volvo, не приемайте нищо по-малко от оригинални части Volvo. Те са създадени така, че да паснат перфектно на вашия товарен автомобил. Произведени по нашите безкомпромисни стандарти. Също както нашите товарни автомобили те се изпитват не само в нашите лаборатории, но и в подробни програми за тестване в реални условия, които покриват широк диапазон от условия на шофиране – от арктически лед до пустинни горещини. С други думи качеството им е гарантирано. А когато са монтирани в един от нашите оторизирани сервизи, те се предоставят с 2-годишна гаранция за монтирани части. Всичко необходимо, за да получите спокойствието, което заслужавате.

Правилната част... Правилното място. В правилния момент.
 

Оригиналните части Volvo са достъпни както чрез нашия онлайн магазин за части, така и от вашия местен дилър. Благодарение на мрежата ни от дилъри и сервизи на над 130 пазара в цял свят, никога няма да бъдете далече от частите и услугите, които ще ви дадат възможност да продължите пътя си. Нашите ефективни логистични системи също гарантират, че ще получите необходимата част, когато имате нужда от нея.

Нашето обещание за доставка на части за срок от 15 години
 

Няма значение какъв товарен автомобил Volvo шофирате, нито кога сте го купили, вашият максимален пробег е наш приоритет. Затова продължаваме да произвеждаме и да доставяме важни части за срок от поне 15 години след прекратяване на производството на модела.

Гаранция за монтирани части
 

Оригиналните части Volvo са подкрепени с 2-годишна гаранция за монтирани части. Ако някоя част получи повреда по време на първите 2 години поради гаранционен дефект, ние ще покрием разходите за ремонта или замяната ѝ. Пълната гаранция се прилага, когато работата се извършва от оторизиран сервиз на Volvo. Тя покрива ремонта или замяната на частите. И дори последващите щети.
 

Прочетете повече за оригиналното обслужване от Volvo

Намерете перфектната част

Ние произвеждаме и доставяме повече от 100 000 оригинални части Volvo. А в каталога на частите ни можете лесно да намерите това, което ви е необходимо.

Станете част от това

Оригинални части Volvo, експертно обслужване и механици, които ще направят всичко правилно от първия път. Всичко започва с местния дилър на Volvo Trucks.