Това е основен житейски факт – когато сте се ангажирали с дългосрочни цели, трябва да се грижите за себе си. Всичко има значение по един или друг начин. Всяка тренировка, всяко хранене, всяко разтягане придобива нов смисъл – защото извършено правилно, то ви позволява да продължите да правите това, което винаги сте правили, по най-добрия възможен начин. Същото се отнася и за вашия камион Volvo. Изборът на оригинални части Volvo запазва вашия камион в най-добра форма – и за дълго време.

Оригинални части Volvo (Genuine Volvo Parts)
Оригинални части Volvo (Genuine Volvo Parts)

Оригинални части Volvo – ето защо

Премиум превозните средства, използващи висококачествени части, също се нуждаят от обслужване и ремонт. Така че, когато настъпи моментът, ние увеличаваме максимално пробега и ефективността ви, като използваме оригинални части Volvo. Те са проектирани и тествани да осигуряват оптимална работа и идеална съвместимост във вашия камион Volvo. Заедно с всяка оригинална част на Volvo фабрично възстановената част Volvo и оригиналният аксесоар Volvo ви дават пълно спокойствие. Ето защо можем да кажем с увереност, че оригиналните части Volvo увеличават живота на вашия автомобил, намаляват рисковете и ви осигуряват най-доброто съотношение цена-качество.

Търсене на дилъри

Поставяне на оригинални части Volvo

Оригинални части Volvo, експертно обслужване и механици, които ще направят всичко правилно от първия път. Всичко започва с местния дилър на Volvo Trucks.

Намиране на местен дилър
Нашите части ви осигуряват такъв максимален пробег, какъвто другите не могат

Оригиналните части Volvo вече са с 2 години гаранция на монтираните части

Ние имаме високи стандарти. И нашите стандарти за качеството на частите ни са точно същите, тъй като със същите части изработваме вашия товарен автомобил. Така че, когато е необходимо да се направи замяна, използваме само оригинални части Volvo. Те ще запазят горивната ефективност на вашия товарен автомобил висока, а емисиите – ниски. И той ще продължи да работи добре, ден след ден. Казано просто, те ще ви осигурят такъв максимален пробег, какъвто другите части не могат.

Части, които работят по-добре

Оригиналните части Volvo не само са с гарантирано качество. Те са проектирани съгласно нашите спецификации и произведени според безкомпромисните ни стандарти. Освен това са преминали тежки изпитвания. И пасват перфектно. Осигуряват ви спокойствието, което заслужавате. 

Никога не сте далече от необходимите ви резервни части

Правилната част... Правилното място. В правилния момент

Благодарение на мрежата ни от сервизи на 140 пазара в цял свят, никога няма да бъдете далече от частите и услугите, които ще ви дадат възможност да продължите пътя си. Освен това усъвършенстваните ни логистични системи гарантират, че ще намерим частта, която ви е необходима, и ще ви я доставим с ефективността, характерна за Volvo.

Вашият максимален пробег е наш приоритет

Обещание за производство със срок 15 години

Няма значение какъв товарен автомобил Volvo шофирате, нито кога сте го купили, вашият максимален пробег е наш приоритет. Затова продължаваме да произвеждаме и да доставяме всички важни части за срок от поне 15 години след прекратяване на производството на модела.

Намерете частите, които са ви нужни – в селекция от над 100 000

Намерете перфектната част

Ние произвеждаме и доставяме повече от 100 000 оригинални части Volvo. А в каталога на частите ни можете лесно да намерите това, което ви е необходимо.

Преглеждане на брошурата за резервните части

ОРИГИНАЛНИ ЧАСТИ VOLVO (GENUINE VOLVO PARTS) – 2 ГОДИНИ БЕЗ ПРИТЕСНЕНИЯ

Нашите части са оригинални. И ние сме толкова убедени в качеството им, че ги предлагаме с 2-годишна гаранция за монтирани части. 

Ако някоя част получи повреда по време на първите 2 години поради гаранционен дефект, ние ще покрием разходите за ремонта или замяната й.

Пълната 2-годишна гаранция за монтирани части за оригинални резервни части от Volvo (Genuine Volvo Parts)се предоставя, когато работата е извършена в оторизиран сервиз на Volvo. Тя покрива ремонта или замяната на частите. И дори последващите щети.

Замяна с фабрично възстановени части Volvo

Фабрично възстановените части Volvo са оригинални части Volvo, които са възстановени до оригиналното си състояние и имат конкурентни цени. Стандартите за качеството на фабрично възстановените части са точно същите както за чисто новите. Освен това получавате точно същата гаранция.

Гамата ни от фабрично възстановени части е една от най-обширните на пазара. В нея ще откриете всичко – от компресори за въздух, контролни блокове и съединители до двигатели, скоростни кутии, турбокомпресори и тахографи – на цена, която ще ви хареса, и по стандарт, на който можете да разчитате.

VT

Станете част от това

Оригинални части Volvo, експертно обслужване и механици, които ще направят всичко правилно от първия път. Всичко започва с местния дилър на Volvo Trucks.

Намиране на местен дилър