VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×
Качеството е от значение

Качеството е от значение

Оригиналните части Volvo вече са с 2 години гаранция на монтираните части

Части, които работят по-добре

Оригиналните части Volvo не само са с гарантирано качество. Те са проектирани съгласно нашите спецификации и произведени според безкомпромисните ни стандарти. Освен това са преминали тежки изпитвания. И пасват перфектно. Осигуряват ви спокойствието, което заслужавате. 

Никога не сте далече от необходимите ви резервни части

Правилната част. Правилното място. В правилния момент

Благодарение на мрежата ни от сервизи на 140 пазара в цял свят, никога няма да бъдете далече от частите и услугите, които ще ви дадат възможност да продължите пътя си. Освен това усъвършенстваните ни логистични системи гарантират, че ще намерим частта, която ви е необходима, и ще ви я доставим с ефективността, характерна за Volvo.

Вашият максимален пробег е наш приоритет

Обещание за производство със срок 15 години

Няма значение какъв товарен автомобил Volvo шофирате, нито кога сте го купили, вашият максимален пробег е наш приоритет. Затова продължаваме да произвеждаме и да доставяме всички важни части за срок от поне 15 години след прекратяване на производството на модела.

Volvo FH genuine Volvo parts perfect part

Намерете перфектната част

Ние произвеждаме и доставяме повече от 100 000 оригинални части Volvo. А в каталога на частите ни можете лесно да намерите това, което ви е необходимо.

Оригинални части Volvo – 2 години без притеснения

Нашите части са оригинални. И ние сме толкова убедени в качеството им, че ги предлагаме с 2-годишна гаранция за монтирани части. 

Ако някоя част получи повреда по време на първите 2 години поради гаранционен дефект, ние ще покрием разходите за ремонта или замяната й.

Пълната 2-годишна гаранция за монтирани части за оригинални резервни части от Volvo (Genuine Volvo Parts)се предоставя, когато работата е извършена в оторизиран сервиз на Volvo. Тя покрива ремонта или замяната на частите. И дори последващите щети.

Volvo Reman

Вземете също толкова надеждни като оригиналните резервни части Volvo, но на по-ниска цена – и с по-малко въздействие върху околната среда.

Станете част от това

Оригинални части Volvo, експертно обслужване и механици, които ще направят всичко правилно от първия път. Всичко започва с местния дилър на Volvo Trucks.