TRUCKS

Изпреварете останалите с нашите услуги за управление на автопарка

Възможностите са безкрайни. Управлявайте по-лесно своя автопарк и превози. Пестете гориво. Следете състоянието на вашите камиони. И много други. Можете да получите достъп до цялата гама от цифрови услуги чрез портала Volvo Connect. Резултатът е по-ефективна и по-рентабилна ежедневна работа, което осигурява спокойствие, за да се съсредоточите върху това, което е наистина важно: грижа за вашите клиенти.
 

Все още нямате Volvo Connect? Помолете вашия дилър да настрои акаунта ви.

Ключови предимства

Предвиждайте и предотвратявайте непланирани спирания.

Намалете потреблението на гориво и енергия.

Спазвайте законодателството.

Проследявайте и управлявайте компонентите си.

Подобрете потока от информация.

Намалете административната работа.

Научете повече за услугите за управление на автопарка по-долу. Можете също да посетите Volvo Connect Marketplace или да се свържете с вашия местен дилър за повече информация.

 

Влизане във Volvo Connect

Volvo Connect

Volvo Connect е портал, който ви дава достъп до цифрови услуги, документи и инструменти, които повишават рентабилността на вашия транспортен бизнес. Просто помолете вашия дилър да настрои акаунта ви. И влезте, за да започнете да изследвате свят от услуги, чрез които ще бъдете крачка пред другите.

 

Научете повече 

Препоръчани услуги за управление на автопарка

Максимален пробег

Нашите свързани услуги за максимален пробег поддържат вашия бизнес в движение. Можете да наблюдавате вашите гуми, акумулатори и други критично важни компоненти в реално време, за да предвидите и предотвратите непланирани спирания. Оптимизирайте посещенията в сервиза с график за обслужване, съобразен с действителната употреба на вашия камион. И получете 24/7 пътна помощ, където и да сте.


Услуги за максимален пробег

Горивна и енергийна ефективност

Нашите услуги за горивна и енергийна ефективност ви помагат да намалите потреблението на гориво или енергия, разходите и отпечатъка си върху околната среда. Независимо дали става въпрос за наблюдение на ефективността на вашия автопарк и водачи, за да намерите начини за нейното подобряване, или за оптимизиране на скоростта и автоматичното превключване на предавките, за да пестите гориво.


Горивна и енергийна ефективност

Съответствие и данни

Нашите услуги за съответствие и данни облекчават тежестта на воденето на документация и правят по-лесно спазването на правните изисквания. Те ви помагат да спазвате законите за време на шофиране и почивка. Направете данните от тахографа защитени и достъпни за изтегляне при поискване. И споделяйте информация за камионите си с други системи за управление на автопарка.


Съответствие и данни

Да се свържем

Готови ли сте да започнете с Volvo Connect? Или имате въпрос относно някоя услуга? Вашият местен дилър може да помогне.