„Гориво и околна среда“ ви помага да пестите и да намалите емисиите на CO2

Гориво и околна среда

Кой водач е с най-висока горивна ефективност? А кой се нуждае от обучение и съдействие? Услугата „Икономия на гориво и околна среда“ ви спестява време за анализиране на данните за автомобила и водача. Показва ви къде може да се направят икономии. И ви помага да намалите CO2.

Започнете да спестявате гориво с „Гориво и околна среда“
помага ви да изберете подходящия водач за подходящия транспортен курс

Времена за шофиране

Dynafleet ви помага по всяко време да сте в течение на дейностите, извършвани от водача. Вижте кой водач е най-подходящ за нов транспортен курс. Можете да получавате проактивни предупреждения, така че да си гарантирате съответствие със законовите изисквания за часовете на шофиране на водачите. И да намалите времето за административна работа, като изтегляте автоматично данните от тахографа.

Научете повече за времената на водача
Позициониране: включва ви в играта

Позициониране

Край на телефонните разговори. И на гадаенето. Услугата „Позициониране“ ви съобщава точно това, което искате да знаете. От местоположението на товарния автомобил (на ниво улица) до подробна информация за водача, скоростта, товара и типа на товарния автомобил. А освен това ви помага да планирате, да се придвижвате и да развивате бизнеса си по по-рентабилен начин.

Разгледайте услугата Позициониране
Бърза, лесна и рентабилна

Съобщения

„Съобщения“ е бърза, безопасна и рентабилна услуга, която ви гарантира, че офисът може винаги да се свърже с товарния автомобил. Тя предотвратява скъпите недоразумения и осигурява на водачите информацията, от която се нуждаят, за да вземат по-добри решения, когато са на пътя. Можете да комуникирате, колкото поискате – независимо от местоположението на товарния автомобил.

Открийте услугата „Съобщения“

Как работи

Цялостна система – за всеки товарен автомобил

Dynafleet ви дава достъп до уникална и изключително полезна информация за вашия товарен автомобил Volvo. Това приложение обаче може да бъде монтирано на всяка друга марка товарен автомобил, което ви улеснява, ако в автопарка ви има различни марки автомобили.

Четирите услугите в Dynafleet могат да се активират във всяка комбинация. Всяка услуга се предлага срещу фиксирана месечна такса, включваща роуминга при международна комуникация.

Монтирането е лесно

Хардуерът на Dynafleet се поставя фабрично или се монтира допълнително от дилър на Volvo Trucks. Не е необходим допълнителен софтуер – трябва само да влезете в уеб портала на Dynafleet, за да получите достъп до информацията за автопарка си. Или да използвате смартфон или таблет, за да разполагате навсякъде с актуализирана информация.

Информация и съхранение

Информацията за товарния автомобил и водача се изпраща в базата с данни на Dynafleet, където се анализира, и ви се представя във вид на лесно разбираеми отчети. Офисът и водачът могат да комуникират чрез текстови съобщения. Можете също така да интегрирате системите за поръчки или за фактуриране с Dynafleet.

VT

Перфектният пакет

Местният дилър на Volvo Trucks може ви помогне да намерите пакета Dynafleet, който е най-подходящ за вас и за вашия бизнес.

Свържете се с местен дилър