TRUCKS

Живот в кабината 

Ако вашата задача изисква камион със спална кабина, можете да избирате от широка гама кабини за камиони Volvo. Във всички модели кабини, от просторните кабини Globetrotter XXL до по-компактните спални кабини, ще намерите интериорни решения, които могат да направят всеки ден на път още по-добър.

Комфорт за живота ви на пътя

Когато нощувате в кабината си, не само комфортът при шофиране има значение. Добрият нощен сън, мястото за съхранение на нещата, които носите със себе си, допълнителното захранване, аудиосистемата с добър звук и пространството за придвижване допринасят за усещането за дом далеч от дома.

Спете добре, за да сте продуктивни

Добре отпочиналият човек върши работата си отлично, затова се уверете, че спите добре, докато сте на път. Леглата в кабините на Volvo Trucks се предлагат с матрак с въздушна пружина или с дунапренен матрак, за да ги пригодите за своята комфортна почивка. Ако сте паркирали на склон, леглото може да се регулира, за да компенсира наклона и да се чувствате удобно.

Режим на видеоохрана

Когато сте паркирали, системата за наблюдение с камери може да се активира в режим на видеоохрана. Той ви позволява да наблюдавате зоните в близост до камиона удобно на допълнителния дисплей.

Поддържайте климата в кабината хладен

Когато паркирате камиона си за почивка под жаркото слънце, I-Park Cool може да поддържа климата в кабината ви толкова хладен, колкото искате. Просто изключете двигателя и климатичната система ще използва акумулатора за охлаждане.

Система с четири акумулатора

Мощност за стартиране и комфорт

Поддържайте захранването с два отделни комплекта акумулатори. Единият е специално предназначен за запалване на двигателя, а другият – за функциите за живот в кабината. Използвайте климатика в кабината, мултимедийната система и устройствата за зареждане, без да се притеснявате, че акумулаторите за стартера на товарния автомобил ще се изтощят.

По-дълъг срок на експлоатация

Системата с четири акумулатора използва технология с гелови акумулатори за функциите за живот в кабината и усъвършенствани оловно-киселинни акумулатори за стартиране. Геловите акумулатори могат да бъдат разредени докрай, без да се повредят, и имат по-дълъг живот от традиционните оловно-киселинни акумулатори.

Система за самонаблюдение

Не е нужно да се притеснявате за проверка на енергийните нива. Системата следи нивата на зареждане, за да предотврати възможността да останете без енергия. Първо ще се изключат постепенно всички помощни уреди, за което ще бъдете предупредени.

Ежедневен комфорт

Хладилници и микровълнова фурна

Вземете вашата храна, напитки и други пресни продукти с вас на път. Можете да направите от кабината фабрика с един или два хладилника в зависимост от модела на кабината. Можете също така да приготвяте топли напитки или вашите ястия във вградената микровълнова фурна, удобно поставена на предния горен рафт.

Аудиосистема, която ви подхожда

Предлагат се две различни конфигурации на аудиосистеми: Избрана и Разширена. Те предлагат първокласен комплект от шест висококачествени високоговорителя. Разширената се предлага за Volvo FH16 Aero, Volvo FH Aero, Volvo FH16 и Volvo FH – и издига звука на по-високо ниво с добавен субуфер.

Удобни аксесоари

Предлага се широка гама от аксесоари Volvo, които да направят живота ви на пътя още по-комфортен и удобен. Всичко от вградена кафемашина и поставка за чаши до решения за съхранение и кран за вода, за да миете ръцете си.

 

Научете повече за аксесоарите Volvo 

Кабината Globetrotter XXL

Разширено пространство и комфорт

Кабината Globetrotter XXL е разширена, за да създаде още повече пространство и комфорт от всеки друг модел кабина, и предлага същата щедра вътрешна височина като кабината Globetrotter XL. С аеродинамично оформените Volvo FH Aero и Volvo FH16 Aero имате възможност да надстроите до Globetrotter XXL, без да сте ограничени от изисквания за дължина.

Достатъчно голяма за двама

Кабината Globetrotter XXL предлага още по-голям комфорт за спане за двама души в по-широко и по-дълго легло – благодарение на по-голямата дължина на кабината. Леглото в кабината Globetrotter XXL е с дължина 213 сантиметра. Ширината при главата, средната секция и краката е съответно 99/106,5/91 сантиметра.

Създайте пространството на кабината си

Изберете от цялата ни гама модели камиони и размери на кабини във Volvo Truck Builder. Създайте пространството, от което се нуждаете за живота си на пътя. Разгледайте нивата на вътрешно оборудване, седалките, леглата и другите опции.

Описаните характеристики може да не са стандартни или налични за всички нива на оборудване и опции за силово предаване.

Имате въпрос?

Вашият местен дилър на Volvo Trucks ще ви каже отговора. Отбийте се при него, обадете му се или го помолете да дойде при вас.