VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×
Договорите за обслужване ви помагат да продължите да се движите по пътищата

Сервизни договори от Volvo

От сервизната техническа поддръжка по график до гарантиран 100% максимален пробег – договорът за сервизно обслужване от Volvo ви помага да продължите да се движите по пътищата. Чрез намаляване на принудителните престои и обща цена на притежание и същевременно подобряване на оперативния контрол той ще подобри и счетоводния ви баланс.

Volvo trucks services servicing contracts workshop pit

Това е чудесно за вашия бизнес

Сервизно обслужване, което е планирано и калкулирано предварително, ви осигурява по-голям оперативен контрол и по-добра предвидимост в работата – това ви спестява време и разходи за административна дейност. Освен това товарните автомобили, на които се прави добро сервизно обслужване, са по-надеждни и с по-голяма горивна ефективност. Всичко това намалява обща цена на притежание и ежедневните ви грижи, така че да можете да се съсредоточите върху развитието на своя бизнес.

Volvo trucks services servicing contracts technician front

Това е чудесно за вашия товарен автомобил

За да запази товарния ви автомобил оптималното си състояние и за да бъде най-рентабилен, сервизното му обслужване ще бъде извършено от сертифицирани механици на Volvo. Те разполагат с пълна гама инструменти от Volvo и всички диагностични системи и системи с бази с данни, от които се нуждаят. Използват само оригинални части Volvo. И за да намалят прекъсванията в работата ви, винаги се стремят да работят в най-подходящото за вас време. 

Открийте договора, който е перфектен за вас

Сервизно обслужване, съобразено с конкретните ви изисквания

Започнете с план за обслужване

Максималният пробег започва с безплатен план за обслужване. Ще опознаем товарния ви автомобил и вашия бизнес и ще работим заедно с вас, за да определим подходящото ниво на техническа поддръжка. След това ще съгласуваме план за обслужване, който ви помага да получите възможно най-много от всеки изминат километър.

Кой договор е подходящият за вас?

Местният дилър на Volvo Trucks знае отговорите. Отбийте се при него или му се обадете по телефона, за да задействате плана за обслужване.