VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×

Договори за сервизно обслужване от Volvo

Кое е най-доброто за вас?
 

Независимо дали искате да получите сигурността на добре поддържания товарен автомобил или максимален пробег, всички договори за сервизно обслужване от Volvo са създадени, за да продължат вашите товарни автомобили да се движат и за да се подобри крайния ви счетоводен баланс.

Благодарение на вградената технология за свързване на вашите товарни автомобили ние можем да планираме посещенията ви в сервиза според изминатия пробег и износването на ключовите компоненти. Така можете да избегнете потенциални проблеми, преди да се появят, и в същото време да увеличите времето, през което сте на път, да получите подобрен контрол на разходите и повече спокойствие.

Разгледайте нашите договори за сервизно обслужване и намерете най-доброто решение за вас и вашата дейност. 

Това е чудесно за вашия товарен автомобил

Разчитайте на нашите сертифицирани механици на Volvo, за да поддържат вашия товарен автомобил в оптимално състояние и да направят посещението ви в сервиза възможно най-ефективно. Тъй като имаме знанията, пълната гама инструменти на Volvo и всички необходими диагностични системи и системи с бази с данни. И винаги използваме оригинални части Volvo. 

Това е чудесно за вашия бизнес

Поддържането на вашия товарен автомобил в отлично състояние се отплаща по много начини. Обслужването, което е предварително планирано и с предварително определена цена, намалява риска от непланирани спирания, дава ви по-голям оперативен контрол и подобрява видимостта във вашия бизнес - спестявайки ви време и пари за администриране. Освен това товарните автомобили, на които се прави добро сервизно обслужване, са по-надеждни и с по-голяма горивна ефективност. Всичко това намалява обща цена на собственост и ежедневните ви грижи, така че да можете да се съсредоточите върху своя бизнес.

Мониторинг в реално време
 

Днес всеки камион Volvo е оборудван с една от най-модерните телематични и диагностични системи в бранша. В съчетание с най-новата технология за свързване това позволява на Volvo Trucks да следи и анализира дистанционно данните от критично важните компоненти в реално време и да прогнозира кога ще възникне неизправност. Данните се предават на Международния център за максимален пробег на Volvo Trucks, където се обработват и анализират. Ако бъде подаден сигнал, той се изпраща на местния дилър или чрез национален център за максимален пробег, така че да могат да се предприемат превантивни действия, преди да възникне повреда. Понастоящем мониторингът в реално време се предлага като опция към Volvo Gold Contract на повечето европейски пазари.

Вижте как мониторингът в реално време и услугите за максимален пробег поддържат вашия товарен автомобил в изправно състояние за път

Открийте договора, който е перфектен за вас

План за обслужване, съобразен с вашия товарен автомобил

Добрият план за обслужване трябва да отчита реалното използване и състоянието на вашия товарен автомобил. За това става дума при грижата за максимален пробег от Volvo. Това е основата на всички наши договори за сервизно обслужване, която се предлага и като самостоятелен план за обслужване. Договорът за максимален пробег от Volvo включва планиране на свързани услуги, което ни позволява да планираме посещението ви в сервиза според действителния пробег и износването на ключови компоненти. Това е чудесен начин да намалите разходите си и товарният ви автомобил да е готов за път.

Кой договор е подходящият за вас?

Местният дилър на Volvo Trucks знае отговорите. Отбийте се при него или му се обадете по телефона, за да задействате плана за обслужване.