TRUCKS

Договор за сервизно обслужване Gold за
електрически камиони

С договора за сервизно обслужване Gold за електрически камиони можете да направите прехода към електрически автомобили спокойно. Договорът за сервизно обслужване Gold за електрически камиони покрива целия автомобил и ви дава достъп до всичко необходимо, за да се минимализира рискът от непланирани спирания. Това включва превантивна поддръжка, ремонти, смяна на батерии*, а с нашите системи за мониторинг ще следим състоянието на батериите.


*Във Volvo Trucks наричаме това минимална използваема енергия (MUE). Тя гарантира, че винаги имате договорен минимален капацитет на  батериите за едно зареждане и за един автомобил в съответствие с параметрите на спецификацията.

 

10 ключови предимства на договора за сервизно обслужване Electric Gold

  • Пълното покритие на камиона го поддържа в отлично състояние
  • Собственост без неприятности
  • Превантивна поддръжка, съобразена с действителното използване на вашия камион
  • Повредите могат да бъдат предвидени с мониторинг в реално време на най-важните системи за максимален пробег и превърнати в планирано посещение в сервиза
  • Вградената свързаност осигурява подходящото обслужване в точния момент
  • Без компромис с качеството благодарение на използването на оригинални части и услуги Volvo
  • Volvo Action Service на повикване
  • Увеличен максимален пробег
  • Фиксирана месечна такса и подобрен контрол на разходите
  • Договорът за сервизно обслужване Gold може да бъде допълнен с опционални услуги, като помощ за теглене на буксир и 4-часов ангажимент. С 4-часовия ангажимент ще ви компенсираме, ако непланирано спиране продължи повече от 4 часа 

Грижа с оригинални части

Нашите сертифицирани механици използват само оригинални части Volvo и имат достъп до цялото специализирано оборудване, диагностични инструменти и системи от бази данни, необходими за поддържане на върхова производителност на вашия камион. С договора за сервизно обслужване Gold за електрически камиони можете да се възползвате от пълен контрол на разходите и спокойствие. Ние решаваме всички практически въпроси, а вие се радвате на надежден и високопроизводителен камион с по-ниска обща цена на притежание.

Опционални услуги за максимален пробег

Разширете покритието си с експертна помощ, когато и където имате нужда от нея.

Помощ за теглене на буксир от Volvo

В случай на непланирано спиране можете да разчитате на 24/7 помощ в цяла Европа. Водачът може просто да се обади или да натисне бутона VAS в кабината, за да се свърже незабавно с оператор, който говори неговия език. С поддръжката на нашата обширна мрежа от партньори за теглене на буксир и оторизирани сервизи ще върнем камиона на пътя възможно най-скоро.

Разширена помощ за теглене на буксир от Volvo

За още повече спокойствие разширената услуга за помощ за теглене на буксир от Volvo ви дава допълнителна защита при запалване от външен акумулатор, доставка на гориво, надзор на автомобила и товара, както и разтоварване и претоварване плюс превоз, настаняване в хотел и дори репатриране на водача.

4-часов ангажимент

В случай на непланирано спиране обещаваме да ви върнем на пътя възможно най-скоро. Часовникът започва да отброява от момента, в който регистрирате спирането във Volvo Action Service. Ако продължи повече от 4 часа, започваме да ви компенсираме. Можете да избирате между камион на заем (ако има наличен) или финансова компенсация.

Трябва ви повече гъвкавост? Flexi-Gold ще ви я осигури.

Договорът Volvo Flexi-Gold е предназначен да съответства на ритъма на вашия бизнес. Той предлага същото покритие като Volvo Gold, но моделът на плащане, базиран на използването, ви позволява да съобразите разходите с приходите си, тъй като всяка фактура се основава на действително изминатия пробег. Освен това този договор предлага диапазон на гъвкавост +/-20 % за прогнозния ви годишен пробег. И можете да сте сигурни, че в края на годината няма да се наложи да правите преразглеждане на пробега.

Кой договор е подходящият за вас?

Местният дилър на Volvo Trucks знае отговорите. Отбийте се при него или му се обадете по телефона, за да задействате плана за обслужване.