VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×
Подпомагане на водача – Услуги от Volvo Trucks

Помогнете на водача на вашия товарен автомобил да подобри крайния резултат

Подпомагане на водача

Не е изненада, че в целия свят има недостиг на професионални водачи. Предизвикателството за много оператори е да ги привлекат и задържат. Но това си струва усилието. Опитните, мотивирани водачи са доказано по-продуктивни и шофират по-ефективно и безопасно. Казано по-просто, те имат голямо положително въздействие върху крайния резултат.

Товарните автомобили Volvo вече предлагат на водачите опит от световна класа по отношение на безопасността, манипулациите, комфорта при шофиране и почивка. Така че ако сте инвестирали в закупуването на правилния товарен автомобил, с който да започнете, важно е да инвестирате и във водача – това ще ви помогне да се възползвате от всички предимства на автомобила. Нашите обучения за професионално развитие на водачите могат да ви помогнат да постигнете това и други неща. Курсовете осигуряват на водачите уменията да шофират по-безопасно, да бъдат по-ефективни и да имат по-добри познания. Това води до по-малко износване на товарния автомобил, по-голяма икономия на гориво, по-щастливи и по-здрави водачи, а също и по-добър краен резултат.

Свързани новини и истории

Свържете се със своя дилър

От намирането на правилната част до ремонта или обслужването на вашия товарен автомобил – вашият местен дилър на Volvo Trucks е тук, за да ви помогне.

Обадете ни се – или по-добре ни посетете.