VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×
Оригинално Volvo обслужване (Genuine Volvo Service) с оригинални резервни части от Volvo (Genuine Volvo Parts).

Оригинално Volvo обслужване

Обучени механици. Първокласни части. Специализирани инструменти. Оригиналното Volvo обслужване поддържа товарния ви автомобил в перфектно състояние. И на пътя.

Първокласно обслужване

Никой не прави обслужване на вашия товарен автомобил Volvo като нас. Когато го правим ние, знаете, че е направено както трябва. Няма съкратени етапи. Няма изненади. Нашите механици са сертифицирани експерти. Те разполагат с пълната гама специализирани инструменти и всички диагностични системи и системи с бази с данни, от които се нуждаят. И винаги използват само оригинални части Volvo. А когато са монтирани в оторизиран сервиз на Volvo, те се предоставят с пълна 2-годишна гаранция за монтирани части. С Volvo знаете, че вашият товарен автомобил – и работата ви – получават обслужването, които заслужават.

Експертите на Volvo Trucks използват само оригинални резервни части от Volvo (Genuine Volvo Parts)
Планираната превантивна поддръжка е най-добрият начин за увеличаване на максималния пробег.

Превантивна поддръжка

Превантивната поддръжка е най-добрият начин за избягване на непланираните престои. Когато правим обслужване, сменяме филтрите и смазочните материали, а освен това извършваме цяла гама от регулировки и инспекции, които отстраняват малките проблеми, преди да са станали по-големи и по-скъпоструващи.

Повече за сервизните договори от Volvo

Ще се консултираме с вас, за да разработим план за сервизното обслужване, който е подходящ за вашите потребности

Вашият персонален план

Ние не просто вярваме в превантивната поддръжка – ние вярваме в приспособяването й за вашия товарен автомобил или работа. Влезте в безплатния план за обслужване. Необходима е само кратка консултация, за да се определи перфектното за вас ниво на поддръжка и да се създаде график за обслужване, който отговаря точно на потребностите ви. Така ще знаете предварително кога вашият товарен автомобил ще бъде в сервиза и какви ще бъдат всички разходи

Оригинално предложение

Посетете дилъра на Volvo Trucks, за да научите повече за оригиналното Volvo обслужване и за това, което може да направи то за вашия бизнес.