TRUCKS

Застраховка

Не рискувайте. Защитете бизнеса си срещу финансови рискове.

Защита за вас и за товарния ви автомобил
 

Осигурете си спокойствие и защитете бизнеса си срещу финансови рискове. Ние от Volvo Financial Services познаваме транспортния бранш и предизвикателствата, с които се сблъсквате. От един товарен автомобил до цял автопарк, нови или употребявани автомобили, ние можем да ви осигурим необходимата защита. Можете да разчитате на гама отлични застрахователни продукти, специално съобразени с потребностите ви и адаптирани към местните условия. Ако нещата се объркат, едно обаждане е достатъчно, за да получите пълна подкрепа.

Цялостно покритие

Чувствайте се в безопасност

Не позволявайте на лошия късмет да срине бизнеса ви. Ние можем да ви осигурим първокласна защита срещу повреда, кражба, пожар или вандализъм.

Отговорност на трети страни

Задължителна защита

Пътно-транспортни произшествия се случват. Но когато се случат, застраховката „Гражданска отговорност“ покрива исковете на другите, предявени към вас. Тази застраховка е законово изискване.

Гарантирана защита на активите

Спокойствие.

Може да се случи най-лошото: вашият товарен автомобил може да бъде откраднат или да се счита за пълна загуба, като в този случай застрахователното споразумение ще покрие текущата му пазарна стойност. Това плащане често е по-ниско от остатъчните задължения по финансовото ви споразумение. Покритието на застраховката „Гарантирана защита на активите“ ви гарантира, че ще можете да платите задълженията си. Предлага се в договорите ни за финансиране.

Допълнителна застраховка

Адаптирани към вашите потребности

Имате ли специални притеснения или нужди? Предлагаме ви гама от допълнителни застрахователни решения за вашия бизнес.

Финансовите услуги от Volvo не осигуряват данъчни или счетоводни консултации. Клиентите следва да се посъветват със своите данъчни консултанти или счетоводители за конкретните обстоятелства.

Изберете покритието, от което се нуждаете.

Тя започва с нашите специалисти по застраховките. Те ще ви осигурят подходящия тип покритие, при това пригодено към вашите конкретни потребности.