TRUCKS

×

Предизвикателство от Volvo Trucks за водачите

Добре дошли в предизвикателството от Volvo Trucks за водачите – нашето оспорвано състезание за умения на водачите. Всичко е фокусирано върху водача. И върху важната роля, която играят водачите, когато става дума за безопасността, горивната ефективност и производителността. Да, когато става дума за цялостния успех, водачът създава разликата. 

Състезание като никое друго

Предизвикателството от Volvo Trucks за водачите откроява водачите, които превръщат безопасното шофиране с висока горивна ефективност и производителност във форма на изкуството. То събира най-добрите водачи на камиони от цял свят, подбрани внимателно чрез местни състезания и номинации. Победителят от всеки пазар ще спечели пътуване с индивидуална програма до Швеция – родината на Volvo Trucks, която ще включва посещение на нашия завод, музея на Volvo, Volvo Trucks Experience Center и още много други неща.

Добре дошли в предизвикателство от Volvo Trucks за водачите 2019!

Готови ли сте за възможност, която се предоставя веднъж в живота? Искате ли да получите шанс да станете шампион на вашата страна в предизвикателството от Volvo Trucks за водачите 2019? За повече информация се обърнете към най-близкия дилър.

Кандидатстване за участие в състезанието