VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×
Специално създаден за вашия товарен автомобил и за бизнеса ви

Планиране на сервизното обслужване от Volvo

Принудителните престои и спешните ремонти намаляват максималния пробег и приходите ви. Проактивното сервизно обслужване и превантивната поддръжка ги увеличават. Така че планирането си струва. Добрата новина е, че ние ще го направим вместо вас. Планът за сервизно обслужване от Volvо е създаден специално за вашия товарен автомобил и за бизнеса ви. Посещенията в сервиза са планирани, престоите са намалени, а максималният пробег е оптимизиран. Освен това планът е съвсем безплатен.

Volvo trucks services servicing planning man black shirt

Адаптиран за вашия товарен автомобил

Тежките условия на работа водят до по-голямо износване. По-малкият пробег означава по-малка поддръжка. Така че това, което е подходящо за един товарен автомобил, не е непременно подходящо и за вашия. Ние правим преглед на вашите потребности, използването на товарния автомобил и бизнеса ви, след което разработваме индивидуален график за обслужване, който гарантира, че вашият товарен автомобил ще получи точно обслужването, което му е необходимо – нито повече, нито по-малко.

Планиране на сервизното обслужване – как го правим

Етап 1: Въвеждаме данни

Сесията за безплатно планиране на сервизното обслужване започва с въвеждане в системата ни на точните спецификации, използване и годишен пробег на вашия товарен автомобил, както и на данни за дейността ви. 

Етап 2: Идентифицираме
След като тестваме начина, по който различните интервали на обслужване може да повлияят върху максималния пробег на камиона ви, определяме идеалното ниво на поддръжка.

Етап 3: Планираме
Използваме вашите данни, за да създадем индивидуален план за обслужване, който посочва кога камионът ви се нуждае от обслужване и точно на какво трябва да се обърне внимание, така че винаги да знаете какво да очаквате.

Етап 4: Извършваме сервизно обслужване

За да ви помогнем да опростите планирането на използването на автопарка ви, когато наближи времето за извършване на сервизно обслужване, ние ще се свържем с вас предварително, като:

✅Изпратим имейл напомняне 3 седмици преди планираното обслужване.

✅Ви се обадим за уточнение на подробностите 1 седмица преди планираното обслужване.

✅Изпратим напомняне с SMS 2 дни преди планираното обслужване.

✅Получите SMS известие, когато Вашият камион е готов.

Етап 5: Правим фина настройка
Всеки път, когато камионът ви е в сервиза, ние правим преглед на необходимите сервизни дейности и оптимизираме плана, така че винаги да получавате възможно най-голяма полза от камиона или автопарка си.

Нека да планираме заедно

Дилърът на Volvo Trucks ще създаде вашия безплатен план за сервизно обслужване и ще отговори на всичките ви въпроси по него.