TRUCKS

Планиране на сервизното обслужване от Volvo

Принудителните престои и спешните ремонти намаляват максималния пробег и приходите ви. Проактивното сервизно обслужване и превантивната поддръжка ги увеличават. Така че планирането си струва. И ние ще ги направим вместо вас. Планът за сервизно обслужване от Volvо е създаден специално за вашия камион и за бизнеса ви. Посещенията в сервиза са планирани, престоите са намалени, а максималният пробег е оптимизиран. Освен това планът е съвсем безплатен.

Адаптиран за вашия товарен автомобил

Тежките условия на работа водят до по-голямо износване. По-малкият пробег означава по-малка поддръжка. Така че това, което е подходящо за един товарен автомобил, не е непременно подходящо и за вашия. При планирането на свързани услуги ние използваме вградената свързаност на вашия товарен автомобил, за да определим уникалните му нужди от поддръжка. След това работим активно, за да оптимизираме вашия график на сервизно обслужване. Всичко това, за да сте сигурни, че вашият товарен автомобил ще получи точно необходимата услуга — нито повече, нито по-малко.

Договор за максимален пробег
 

Договорът за максимален пробег от Volvo е план за сервизно обслужване за реалния свят. Той включва планиране на свързани услуги, при което използваме вградената свързаност на вашия товарен автомобил, за да проверяваме дистанционно определени компоненти за износване. След това проактивно се свързваме с вас, като използваме данните на вашия товарен автомобил, за да оптимизираме графика ви за поддръжка. Това означава, че посещенията в сервиза могат да бъдат планирани в зависимост от реалното използване и състоянието на вашия товарен автомобил. Договорът също така гарантира, че самите посещения са по-ефективни и че частите са винаги на разположение. Всичко това, за да поддържате товарния си автомобил в готовност за път и работа.

Планиране на сервизното обслужване – как го правим

Етап 1: Въвеждаме данни

Сесията за безплатно планиране на сервизното обслужване започва с въвеждане в системата ни на точните спецификации, използване и годишен пробег на вашия товарен автомобил, както и на данни за дейността ви. 

Етап 2: Идентифицираме
След като тестваме начина, по който различните интервали на обслужване може да повлияят върху максималния пробег на камиона ви, определяме идеалното ниво на поддръжка.

Етап 3: Планираме
Използваме вашите данни, за да създадем индивидуален план за обслужване, който посочва кога камионът ви се нуждае от обслужване и точно на какво трябва да се обърне внимание, така че винаги да знаете какво да очаквате.

Етап 4: Извършваме сервизно обслужване

За да ви помогнем да опростите планирането на използването на автопарка ви, когато наближи времето за извършване на сервизно обслужване, ние ще се свържем с вас предварително, като:

✅Изпратим имейл напомняне 3 седмици преди планираното обслужване.

✅Ви се обадим за уточнение на подробностите 1 седмица преди планираното обслужване.

✅Изпратим напомняне с SMS 2 дни преди планираното обслужване.

✅Получите SMS известие, когато Вашият камион е готов.

Етап 5: Правим фина настройка
Всеки път, когато камионът ви е в сервиза, ние правим преглед на необходимите сервизни дейности и оптимизираме плана, така че винаги да получавате възможно най-голяма полза от камиона или автопарка си.

Нека да планираме заедно

Дилърът на Volvo Trucks ще създаде вашия безплатен план за сервизно обслужване и ще отговори на всичките ви въпроси по него.