TRUCKS

Всяка минута има значение

Когато става въпрос за вашия максимален пробег, ние знаем, че всяка минута е от значение. Ето защо се ангажираме да предоставяме водеща в индустрията поддръжка, която поддържа вашия камион на пътя и увеличава максимално производителността на вашия автопарк.

Открийте какво могат да направят нашите услуги за максимален пробег за вас. Независимо дали става дума за предотвратяване на непланирани спирания с услугите на Volvo Connect, като например „Мониторинг в реално време“, „Мониторинг на акумулаторите“ и „Мониторинг на гумите“, или бързата пътна помощ 24/7 от Volvo Action Service. Всеки ден ние задаваме нови стандарти за максималния пробег на камиона – всичко това, за да поддържаме дейността на бизнеса ви.

Ключови предимства

Предвиждайте и предотвратявайте непланирани спирания.

Осигурете изправност на акумулаторите на вашия електрически камион.

Избягвайте проблеми, свързани с гумите.

Получавайте пътна помощ 24/7.

Получете график за обслужване въз основа на действителното използване на вашия камион.

Насладете се на пълна застраховка за теглене на буксир. 

Научете повече за услугите за максимален пробег по-долу. Можете също да посетите Volvo Connect Marketplace или да се свържете с вашия местен дилър за повече информация.

Препоръчани услуги за максимален пробег

Volvo Action Service

Ако възникне непланирано спиране, ви предлагаме помощ 24/7 в цяла Европа чрез нашата услуга за пътна помощ Volvo Action Service. Водачът може просто да се обади или да натисне бутона VAS в кабината, за да се свърже незабавно с оператор, който говори неговия език. С подкрепата на нашата обширна мрежа от партньори за теглене на буксир и оторизирани сервизи ние ще върнем камиона на пътя възможно най-скоро.
 

Volvo Action Service

Планиране на свързани услуги

Планирането на свързани услуги ви дава оптимизиран график за обслужване, възможен благодарение на 24/7 връзка с вашия автомобил. Проверяваме дистанционно определени компоненти за износване и проактивно се свързваме с вас, като прецизираме графика ви за обслужване, ако е необходимо. Планирането на свързани услуги е включено във всички договори за сервизно обслужване.
 

Планиране на сервизното обслужване 

Мониторинг в реално време

„Мониторинг в реално време“ е услуга за тежкотоварни камиони, която се използва за предвиждане и предотвратяване на непланирани спирания. Използвайки свързаността на вашия камион, „Мониторинг в реално време“ ни позволява да проследяваме 24/7 няколко критично важни компонента, включително акумулаторите на електрически камион. Всички сигнали се съобщават на вашия местен дилър или чрез национален център за максимален пробег, така че да могат веднага да се предприемат превантивни действия.
 

Договори за сервизно обслужване от Volvo

4-часов ангажимент (разширен)

В случай на непланирано спиране обещаваме да ви върнем на пътя възможно най-скоро. Часовникът започва да отброява от момента, в който регистрирате спирането във Volvo Action Service. Ако продължи повече от 4 часа, започваме да ви компенсираме. Можете да избирате между финансова компенсация (базова оферта) и заместващ камион (разширена оферта).
 

Договори за сервизно обслужване от Volvo

Застраховка за теглене на буксир от Volvo (разширена)

Услугата „Застраховка за теглене на буксир“ от Volvo покрива разходите за теглене, когато е необходимо. За още повече спокойствие разширената услуга „Застраховка за теглене на буксир“ от Volvo ви дава допълнителна защита при запалване от външен акумулатор, доставка на гориво, надзор на автомобила и товара, както и разтоварване и претоварване плюс превоз, настаняване в хотел и дори репатриране на водача.
 

Договори за сервизно обслужване от Volvo

Да се свържем

Готови ли сте да започнете с Volvo Connect? Или имате въпрос относно някоя услуга? Вашият местен дилър може да помогне.