TRUCKS

Всичко необходимо на едно място

Volvo Connect ви дава пълен общ преглед на най-важната информация за вашия бизнес плюс незабавен достъп до набор от водещи в отрасъла услуги, всички удобно събрани на едно място с едно защитено влизане.

Volvo Connect е система за управление на автопарк от камиони и вашият портал към цифровите услуги на Volvo Trucks. Тя ви дава достъп до мощни инструменти, които ви позволяват да наблюдавате работните характеристики на автомобила, да планирате поддръжка и да повишавате производителността – всичко това на едно място. Независимо дали карате собствен камион, или управлявате цял автопарк, Volvo Connect предоставя услугите и поддръжката, които да направят вашата транспортна дейност по-печеливша. По всяко време, навсякъде.

 

Научете повече за услугите на Volvo Connect по-долу. Можете също да посетите Volvo Connect Marketplace или да се свържете с вашия местен дилър за повече информация.

Вашият максимален пробег

Дръжте контрола и се радвайте на спокойствие, като знаете, че камионите ви са изправни и готови за работа. Volvo Connect ви предоставя достъп до редица услуги, които увеличават максималния ви пробег. Получавайте общ преглед на състоянието на всички ваши компоненти с предупреждения и сигнали. Вижте пълната си сервизна история плюс предстоящи посещения в сервиза. Лесно докладване на проблеми, свързани с компонентите. И още.

Вашата производителност

Получете информация, която ви дава сила и ви държи пред конкуренцията. Volvo Connect включва услуги за управление на автопарка, като например Dynafleet Позициониране, която ви дава общ преглед в реално време на местоположението и състоянието на всеки камион, улеснявайки проследяването на камионите и свързаните с транспорт компоненти.

Вашата производителност

Вижте подробностите на пълната картина за по-ефективна, по-координирана и по-продуктивна работа. Volvo Connect ви дава достъп до услуги за повишаване на производителността, като „Гориво и околна среда“, която улеснява проследяването на разхода на гориво с течение на времето. Освен това предоставя на водачите полезни съвети за подобряване на техните умения за пестене на гориво.

Подкрепа на цялостната ви дейност

Приложението Volvo Connect е създадено, за да ви осигурява възможности. Предоставяйки ви достъп до водещи в отрасъла услуги във всеки момент, на всяко място и по начина, по който се нуждаете от тях. Толкова е просто.

 

Изчистеният и интуитивен интерфейс е лесен за навигация. Веднага след като влезете, ще получите общ преглед на информацията и услугите, които са най-важни за вас. И можете да видите по-подробна информация само с едно или две кликвания. Гъвкав и адаптивен, Volvo Connect може да бъде съобразен с вашите нужди и предпочитания. Всичко зависи от вас.
 

Готови ли сте да започваме?
 

Свържете се със своя дилър

Това е Volvo Connect

Клиентски портал

За достъп и отключване на пълния потенциал на услугите, предоставяни от Volvo Connect, просто влезте в портала на Volvo Connect. Потребителите получават достъп, базиран на роли. Така че, когато влезете, персонализираното табло предоставя пълен общ преглед на информацията и услугите, които са най-подходящи за вашата конкретна роля. По този начин всички имат полза – от собственици на камиони и мениджъри на автопаркове до водачи, диспечери и администратори.

 

Marketplace

Леснодостъпен чрез Marketplace, магазинът за цифрови услуги представя цифрови услуги от Volvo Trucks и избрани партньори. С течение на времето тук ще можете да поръчвате и активирате услуги от още по-голям спектър.

Портал за разработчици

Порталът за разработчици помага да се гарантира, че Volvo Connect ще продължи да се усъвършенства и в бъдеще. Целта му е да приветства и подпомага нови и иновативни услуги, разработени от избрани специализирани партньори и други.

Развива се заедно с вас

Развийте бизнеса си с динамичен интерфейс, който се развива заедно с вас. Днес Volvo Connect ви предоставя важни услуги, които ви помагат да управлявате и развивате бизнеса си по-ефективно. Но това е само началото. В бъдеще очаквайте нови цифрови услуги, които ще помогнат на бизнеса ви да запази водещата си позиция.

Да се свържем

Готови ли сте да започнете с Volvo Connect? Или имате въпрос относно някоя услуга? Вашият местен дилър може да помогне.