VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×
Услуга за управление на гумите

Увеличете максималния пробег с помощта на гумите си 

Услуга за управление на гумите

Услугата за управление на гумите ви позволява да извлечете максимална полза от гумите си и да увеличите времето, през което сте на път. Усъвършенстваният контрол в реално време ви помага да предвиждате и избягвате инциденти, свързани с гумите. Съвременната сервизна процедура поддържа камиона и гумите в отлично състояние и свежда до минимум времето на престой в сервиза. И накрая, но не на последно място, тази услуга ще ви помогне да постигнете оптимална икономия от гуми.

Контрол на гумите в реално време

Тази базирана на свързаност технология ви дава възможност да следите непрекъснато гумите на камиона и ремаркето. Сензорите, монтирани в колелата, следят постоянно налягането и температурата и предават данните към водача и домашния офис.

Универсална сервизна процедура

Универсалната сервизна процедура ви позволява да извършите цялостна проверка на състоянието на камиона и гумите с една бърза процедура. Освен че получавате висококачествена поддръжка, тя намалява времето на престой в сервиза и броя на необходимите посещения.

7-секундно сканиране на протектора

Тази уникална лазерна технология предоставя точни данни за дълбочината на протектора на всички гуми за много кратко време. Тя сканира и четирите колела само за седем секунди и предлага невероятна точност на измерването от една десета от милиметъра.

Поддръжка за гуми

Ние ви помагаме да изберете гуми, които оптимизират икономията ви от гуми и свеждат до минимум разхода на гориво, в зависимост от вашия камион и дейност. Освен това можем да ви помогнем да спестите време и място, като съхраняваме гумите ви съответно през летния и зимния сезон.

Поддръжка за гуми

Спестете време, гуми и пари

Service procedure

Поддръжка за икономия на време

Извършването на цялата поддръжка на едно място намалява броя на посещенията в сервиза и пести ценно време. За това спомага също и ефективната ни съвременна сервизна процедура.

Truck service

Камион в перфектно състояние

Висококачествената ни поддръжка гарантира работните характеристики и стойността на камиона ви. Тя подобрява максималния ви пробег и прави дейностите ви по-безопасни.

Secured functionality

Намалени разходи за гуми и гориво

Подходящите гуми и превантивната поддръжка, включително правилният реглаж на колелата, ви позволяват да увеличите максимално горивната ефективност и живота на протектора.

Driver

Удобство и по-малко административна работа

Поддръжката е много по-лесна и ефективна, когато трябва да посетите само един сервиз, да се обадите само на едно лице за контакт и да обработите само една фактура.

Optimised uptime

По-малък риск от неприятни изненади

Превантивната ни поддръжка ви позволява да вземете мерки срещу рисковете, преди да се превърнат в проблеми. Тя свежда до минимум вероятността от принудителни престои, ремонти и неочаквани разходи.

Cost control

Подобрено управление на разходите

Оперативните ви разходи стават по-предсказуеми. Плащате фиксирана цена на километър и превантивната ни поддръжка свежда до минимум риска от непредвидени ремонти.

Tyre Gold Contract

Златен договор за гуми

Златният договор за гуми предлага всичко това: контрол на гумите в реално време за ваше спокойствие, ефективна универсална сервизна процедура и надеждна поддръжка за гумите. Всичко е на фиксирана цена на километър, което ви осигурява спокойствие при управление на разходите и по-малко административна работа.

Genuine Volvo Service

Оригинално Volvo обслужване

Оставете камиона си за поддръжка при най-опитните механици в най-модерния сервиз, където се използват най-подходящите инструменти и части.

Научете повече за услугата за управление на гумите