TRUCKS

Надграждане на софтуера

Подобрете мощността, ефективността и производителността на вашия товарен автомобил. От намаляване на емисиите и спестяване на гориво до повишаване на безопасността на водача и подобряване на свързаността, надграждането на нашия софтуер отключва истинския потенциал на вашия товарен автомобил. 

Дистанционно изтегляне на софтуер

Подобрената свързаност улеснява дистанционното изтегляне на софтуер, като намалява необходимостта вашият товарен автомобил да посещава сервиза. Новият софтуер се изтегля и съхранява в камиона, докато водачът не намери подходящо време за инсталиране. Избрани софтуерни аксесоари на Volvo също могат да бъдат изтеглени дистанционно за лесни и удобни надстройки. 

Надграждане на софтуера

Надградете своята I-Shift
 

По-плавно превключване на предавките. Намалени разходи за поддръжка. Повишена горивна ефективност. По-висока производителност. През последните години Volvo I-Shift се превърна в еталон за индустрията, що се отнася до автоматизираната трансмисия.

Софтуерът за I-Shift също може да бъде надстроен, така че да съответства на вашите транспортни курсове. Разгледайте тук различни опции, предназначени да направят функционирането на вашия бизнес още по-ефективно.

Интелигентната силова линия, която сега е още по-интелигентна
 

Когато произвеждахме вашия товарен автомобил, ние оптимизирахме софтуера за I-Shift за специфично транспортно приложение. Променили ли са се оттогава транспортните ви курсове? Намерили сте употребяван автомобил със спецификации, които са перфектни за вашите потребности, с изключение на софтуера за I-Shift?

Не се притеснявайте. Можем лесно да надстроим софтуера на вашата I-Shift, така че да съответства на потребностите ви. Ще повишите производителността си, ще спестите гориво и ще намалите износването на компонентите на силовата линия.

Как да надградя?
 

Единственото, което трябва да направите, за да оптимизирате I-Shift, е да посетите своя дилър на Volvo. Тук ние надстройваме софтуера за I-Shift, така че да съответства на транспортните ви задания. Софтуерът съответства на сертификатите за емисиите на отработени газове на вашия двигател и на версията на хардуера на вашата I-Shift.
 

Някои от предимствата на надграждането:

  • Подобрени експлоатационни характеристики
  • Намалява консумацията на гориво
  • По-комфортно шофиране
  • Намаляване на износването на компонентите на силовата линия

Какъв софтуер трябва да избера?

Кой софтуерен пакет съответства на вашите транспортни курсове? Ето един обзор на предлаганите пакети – имайте предвид, че за по-старите версии на I-Shift някои от софтуерните пакети са комбинирани.

Създадена за ефективност

Справянето с проблемите на градската среда е по-лесно с I-Shift – нашата интелигентна трансмисионна система. Бърза, плавна, безшумна и носеща удоволствие при шофиране, I-Shift оптимизира всяка смяна на предавките, с което увеличава горивната ефективност и производителността на водачите.

Останете във връзка с нас

Влезте във връзка с местния дилър на Volvo Trucks, за да разгледате пълните спецификации и всички подробности за предложението.