TRUCKS

Приложение My Truck

Получете отдалечен достъп до вашия камион Volvo чрез приложението My Truck.

Добре дошли във вашата нова кабина


С приложението My Truck вашият камион Volvo е винаги наблизо, независимо къде се намирате. С едно обикновено докосване то предоставя актуализираното състояние на таблото на вашия камион, улеснявайки ежедневната проверка. My Truck също така ви дава отдалечен достъп от вашето устройство до функцията „Паркинг климатик“, както и до таймерите „Готовност за стартиране“ за вашия електрически камион, за да гарантира максимални работни характеристики – още от самото начало.

Предимства на My Truck

По-лесно планиране

Можете да проверите нивото на горивото, маслото, охлаждащата течност и други течности, както и състоянието на светлините. Това подобрява готовността на вашия камион преди пътуването и ви улеснява при планирането на ежедневните дейности.

За електрически автомобили можете да проверите нивото на заряда, състоянията на зареждане, известията и да зададете таймери за предварително кондициониране на акумулатора, за да осигурите оптимални работни характеристики и да запазите техническото състояние на акумулатора. 

По-голям комфорт

Можете да настроите и да планирате график за паркинг отоплителя и охладителя на камиона, така че винаги да се наслаждавате на идеален климат за комфортно пътуване.

Подобрена сигурност 

Можете да проверите дали са заключени вратите и да получавате незабавно известия, ако се задейства алармата. Това повишава сигурността на камиона и ви съобщава незабавно, ако нещо не е наред.

Свържете се със своя дилър

От намирането на правилната част до ремонта или обслужването на вашия камион – вашият местен дилър на Volvo Trucks е тук, за да ви помогне.

Обадете ни се – или по-добре ни посетете.