TRUCKS

×

Приложението My Truck

Получете отдалечен достъп до вашия товарен автомобил Volvo чрез приложението My Truck.

Добре дошли във вашата нова кабина
 

С приложението My Truck получавате отдалечен достъп до вашия товарен автомобил Volvo. Това ви позволява да проверявате арматурното табло, да задавате желаната температура в кабината, да проверявате дали вратите са заключени и да реагирате на аларми – независимо къде се намирате. Приложението се предлага за товарни автомобили Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM и Volvo FMX. Ако питате нас, няма по-лесен начин за подобряване на ежедневните ви дейности.

Предимства на My Truck

По-лесно планиране
 

Можете да проверите нивата на горивото, маслото, охладителната течност и течността за чистачките, както и състоянието на акумулатора и светлините. Това подобрява готовността на вашия товарен автомобил преди пътуването и ви улеснява при планирането на ежедневните ви операции.

По-голям комфорт
 

Можете да настроите и да планирате график за паркинг отоплителя и охладителя за кабина, така че винаги да се наслаждавате на идеалния климат за комфортно пътуване.

Подобрена сигурност
 

Можете да проверите дали са заключени вратите и да получавате незабавно известия, ако се задейства алармата. Това повишава сигурността на товарния автомобил и ви съобщава незабавно, ако нещо не е наред.

Свържете се със своя дилър

От намирането на правилната част до ремонта или обслужването на вашия товарен автомобил – вашият местен дилър на Volvo Trucks е тук, за да ви помогне.

Обадете ни се – или по-добре ни посетете.