ЕКСПЕРТИ В БРАНША

Ние познаваме транспортната индустрия. Познаваме вашия бизнес. Затова ви предлагаме персонализирано решение. От единичен товарен автомобил до цял автопарк. Нови или употребявани.

ДЪЛГОСРОЧНА ПОДКРЕПА

Нашите финансови специалисти ще намерят решение, на което можете да разчитате. Ние сме тук, за да ви помагаме както в добри, така и в лоши времена.

ЗАПАЗВАНЕ НА КРЕДИТНАТА ВИ ЛИНИЯ

Финансовите решения от Volvo са втори източник за задоволяване на финансовите ви потребности. Така че можете да запазите кредитната си линия в банката. Можете да я използвате за други цели.

Решения за финансов лизинг, подходящи за вас

Финансов лизинг

СВОБОДАТА ДА КУПИШ

Намаляване на данъчните ви задължения: товарният автомобил е посочен в счетоводния ви баланс. При изтичането на договора имате две възможности: да върнете товарния автомобил или да го купите.

Покупка на изплащане

ЛЕСЕН ПЪТ КЪМ СОБСТВЕНОСТТА

Искате да притежавате вашия камион чрез регулярни и постоянни вноски? Покупка на изплащане е решението. Вашият камион фигурира в счетоводния ви баланс. И когато извършите и последното плащане, камионът е ваш.

Решения за оперативен лизинг, подходящи за вас

оперативен лизинг

Без рискове за амортизация. Без главоболия. Защото вие наемате вашия камион. Месечките вноски се отразяват като разходи. В края на договорения срок просто ни връщате камиона. Ние ще се погрижим за останалото.

Решения за оперативен лизинг, подходящи за вас

оперативен лизинг с допълнителни услуги

Без рискове за амортизация. Без главоболия. Защото вие наемате вашия камион. Месечките вноски се отразяват като разходи. За ваше спокойствие в договора са включена застраховки, поддръжка и ремонт. И всичко това срещу една фиксирана месечна вноска с данъчно приспадане. В края на договорения срок просто ни връщате камиона. Ние ще се погрижим за останалото.

Volvo Financial Services не осигурява данъчни или счетоводни консултации.
Следва клиентите да се посъветват със своите данъчни консултанти или счетоводители за индивидуалните обстоятелства.

Финансови услуги – свържете се с нас

Искате да научите повече?

Нашите финансови специалисти ще ви предложат
най-доброто решение за Вас. За повече информация, моля, свържете се с:

Иван Живанкин, Мениджър продажби
ivan.zhivankin@vfsco.com
, 0889 960 705

Гергана Стойчева, Регионален представител
gergana.stoycheva@volvo.com, 0886 300 520