TRUCKS

Финансиране

Важно е да имаш подходящ финансов партньор за товарния си автомобил. Такъв, който разбира твоя бизнес и е с теб както в добрите, така и в трудните моменти. Ето пет причини, поради които Volvo Financial Services е идеалният партньор за покупката на вашия товарен автомобил.

С него се работи бързо и лесно
 

Volvo Financial Services е доставчик на финансови услуги за Volvo Group от повече от 20 години. С нас е лесно да правите бизнес, местният дилър ви е говорил за нас и когато имате нужда от помощ, ние се задействаме бързо.

Един размер не подхожда на всички
 

Всеки от нас е уникален, вашият бизнес – също. От Volvo Financial Services получаваме такова отношение. Искате да адаптираме плащанията ви според вашите парични потоци? Искате да направите по-голямо авансово плащане, така че месечните ви сметки да са по-малки? Ние сме тук, за да ви помогнем. Като ви опознаем и разберем вашия бизнес и накъде е насочен, можем да ви предложим най-доброто персонализирано решение. Такова, което отговаря на вашите нужди днес и е достатъчно гъвкаво, за да ви пренесе уверено в бъдещето.

Вашият партньор, който предлага всичко, от което се нуждаете
 

Независимо дали искате един товарен автомобил или цял автопарк, дали да е нов или употребяван, Volvo Financial Services може да осъществи желанието ви. И не само по отношение на автомобила - можем също така да предоставим всички части и споразумения за обслужване, за да продължат автомобилите ви да работят за вас и вашите клиенти, както и да осигурим застраховката, която да ви защити. Всички тези предимства се предлагат от местния дилър на Volvo Trucks.

Близо до вас на всяка стъпка
 

Не би ли било хубаво, ако бизнесът винаги върви добре? За съжаление, бизнес циклите вървят нагоре и надолу и може да има други пречки за разширяването на вашия бизнес. Ние разбираме и сме до вас както в трудни, така и в добри времена. Когато нещата се случват, имате нужда от подкрепа и гъвкавост от страна на партньора си – и точно това можете да очаквате от нас.

Втори източник на финансиране
 

Най-добре е да използвате банковата си кредитна линия като буфер на паричните потоци при ежедневните си дейности, а не за закупуване на товарни автомобили и услуги за поддръжка. Ето защо наличието на втора кредитна линия от Volvo Financial Services е много по-добър начин за финансиране на покупката на товарни автомобили.

Кредит, който се изплаща на вноски

Собственост от ден първи

Притежавайте своя товарен автомобил. Поддържайте плащанията управляеми. Да се възползваш от данъчни предимства. За това става дума при изплащането на нашия кредит на вноски. Както заемът, така и товарният автомобил ще се появят във вашия счетоводен баланс. А най-хубавото? При изтичането на договора притежавате товарен автомобил, който вече е платен.

Лизинг със затворен край

Лесен път към собственост

Искате да станете собственик на товарния си автомобил чрез редовни и предвидими плащания? Отговорът е лизинг със затворен край. Товарният автомобил се показва в счетоводния ви баланс. И след като направите окончателното плащане, той става ваш.

Финансов лизинг

Свободата за купиш

Намаляване на данъчните ви задължения: товарният автомобил се показва в счетоводния ви баланс. При изтичането на договора имате две възможности: да върнете товарния автомобил или да го купите.

Финансов лизинг

Данъчно ефективно финансиране

Считате ли, че данъчните отстъпки, които получавате за покупка, не са ефективни? Финансовият лизинг предлага по-ранни данъчни облекчения. При изтичането на договора имате две възможности: удължете лизинга срещу номинална такса или се възползвайте от нетните приходи от продажби.

Оперативен лизинг

Максимална гъвкавост

Решение за отдаване под наем, при което всички опции са отворени. При изтичането на договора можете да върнете товарния автомобил, да го закупите от нас или да удължите лизинговия договор.

Оперативен лизинг

Максимална гъвкавост

Решение за отдаване под наем, при което всички опции са отворени. При изтичането на договора можете да върнете товарния автомобил, да го закупите от нас или да удължите лизинговия договор. В договора са включени застраховка, както и ремонт и поддръжка, за да имате пълно спокойствие.

Оперативен лизинг

Решение без притеснения

Няма рискове от амортизация. Няма рискове по отношение на извеждането от експлоатация. Няма главоболия. Защото сте взели товарния автомобил под наем. Месечните плащания се записват като разходи. При изтичането на споразумението просто ни връщате товарния автомобил. Ние ще се погрижим за останалото.

Договор за наемане

Решение без притеснения

Няма рискове от амортизация. Няма рискове по отношение на извеждането от експлоатация. Няма главоболия. Защото сте взели товарния автомобил под наем. В договора са включени застраховка, както и ремонт и поддръжка, за да имате пълно спокойствие. И всичко това срещу едно фиксирано месечно плащане. При изтичането на споразумението просто ни връщате товарния автомобил. Ние ще се погрижим за останалото.

Волво Файненшъл Сървисис не осигурява данъчни или счетоводни консултации. Клиентите следва да се посъветват със своите данъчни консултанти или счетоводители за конкретните обстоятелства.

Искате да научите повече?

Нашите финансови специалисти ще ви помогнат с персонализирано решение.
Позвънете им или ги посетете – те ще намерят най-добрия пакет за вас.