VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×
Решения, които са интелигентни и гъвкави

Интелигентно мислене

Финансови услуги от Volvo (Volvo Financial Services)

Познаваме вашия бизнес. Ето защо нашите финансови решения са интелигентни и гъвкави. И могат да спомогнат за запазване кредитната ви линия в банката.

Експерти в бранша

Ние познаваме транспортната индустрия. Познаваме вашия бизнес. Затова ви предлагаме персонализирано решение. От единичен товарен автомобил до цял автопарк. Нови или употребявани.

Дългосрочна подкрепа

Нашите финансови специалисти ще намерят решение, на което можете да разчитате. Ние сме тук, за да ви помагаме както в добри, така и в лоши времена.

Запазете кредитната си линия

Финансовите решения от Volvo са втори източник за задоволяване на финансовите ви потребности. Така че можете да запазите кредитната си линия в банката. Можете да я използвате за други цели.

Volvo FE finance in city

Изплащане на кредит на вноски

Собственост от ден 1

Да притежаваш своя товарен автомобил. Да разсрочиш плащанията. Да се възползваш от данъчни предимства. За това става дума при изплащане на кредит на вноски. Както заемът, така и товарният автомобил ще се появят във вашия счетоводен баланс. А най-хубавото? При изтичането на договора притежавате товарен автомобил, който вече е платен.

Volvo FH finance in sunset

Лизинг със затворен край

Лесен път към собственост

Искате да станете собственик на товарен автомобил чрез редовни и предвидими плащания? Отговорът е лизинг със затворен край. Товарният автомобил се показва в счетоводния ви баланс. И след като направите окончателното плащане, той става ваш.    

Volvo FL finance in city

Финансов лизинг

Свободата за купиш

Намаляване на данъчните ви задължения: товарният автомобил е посочен в счетоводния ви баланс. При изтичането на договора имате две възможности: да върнете товарния автомобил или да го купите.

Volvo FMX finance gravel pit

Финансов лизинг

Данъчно ефективно финансиране

Данъчните отстъпки, които получавате за покупка, не са ефективни? Финансовият лизинг предлага по-ранни данъчни облекчения. При изтичането на договора имате две възможности. Удължаване на лизинга за номинална такса. Или възползване от нетните приходи от продажби.

Volvo FH 16 finance on road

Оперативен лизинг

Максимална гъвкавост

Решение за отдаване под наем, при което всички опции са отворени. При изтичането на договора можете да върнете товарния автомобил, да го закупите от нас или да удължите лизинговия договор.

Volvo FM finance in city

Договор за наемане

Решение без притеснения

Няма рискове от амортизация. Няма рискове по отношение на извеждането от експлоатация. Няма главоболия. Защото сте взели товарния автомобил под наем. Месечните плащания се записват като разходи. При изтичането на споразумението просто ни връщате товарния автомобил. Ние ще се погрижим за останалото.

Volvo FH finance countryside

Договор за наемане

Решение без притеснения

Няма рискове от амортизация. Няма рискове по отношение на извеждането от експлоатация. Няма главоболия. Защото сте взели товарния автомобил под наем. В договора са включени застраховка, както и ремонт и поддръжка, за да имате пълно спокойствие. Всичко това срещу едно фиксирано месечно плащане, подлежащо на приспадане при изчисляване на данъците. При изтичането на споразумението просто ни връщате товарния автомобил. Ние ще се погрижим за останалото.

Волво Файненшъл Сървисис не осигурява данъчни или счетоводни консултации.
Клиентите следва да се посъветват със своите данъчни консултанти или счетоводители за индивидуалните обстоятелства.

Volvo FH finance on bridge

Искате да научите повече?

Нашите финансови специалисти ще ви помогнат с персонализирано решение.
Позвънете им или ги посетете – те ще намерят най-добрия пакет за вас.