TRUCKS

Отдаване на товарни автомобили под наем (Volvo Truck Rental)

С всяка година Volvo Truck Rental става все по популярно. Лесно е да разберете защо. Като ваш гъвкав партньор за предоставяне на автомобили под наем ние сме готови и очакваме да ви помогнем да изпълните задача, възложена в последния момент, краткосрочен или дългосрочен договор и специален курс, като използвате камион от автопарка ни за отдаване под наем. Просто се свържете с нас и ние ще уредим останалото. И преди още да сте разбрали какво става, вече ще седите в най-новия товарен автомобил Volvo и ще вършите работата си.

Наемете автомобил още днес. Позвънете на: xxx-xx xx xx.

Повече гъвкавост 

За операторите и собствениците на автопаркове Volvo Truck Rental означава по-голяма гъвкавост за приемане както на краткосрочни, така и на дългосрочни договори, без да се правят големи разходи за собственост.

Намалени разходи

С Volvo Truck Rental можете да управлявате финансовия риск и да избегнете изразходването на капитал за покупка на нов товарен автомобил. Вместо това, можете да наемете товарен автомобил за по-кратък период от време срещу фиксирана месечна такса. Включени са застраховка, данък и пълно обслужване.

Магазин, в които се продава всичко

Независимо дали купувате нов товарен автомобил или искате да наемете такъв, ние предлагаме всичко под един покрив. Бързо намираме товарния автомобил, подходящ за вашите потребности, и след това създаваме цялостно решение, което отговаря на вашите срокове.

Висококачествени товарни автомобили

Всички товарни автомобили от Volvo Truck Rental са чисти и готови за движение. Автопаркът с автомобили под наем винаги включва разнообразие от нови или почти нови модели и всички те са оборудвани с най-новите технологии.

Глобална мрежа за поддръжка

Когато изберете Volvo Truck Rental, вие не получавате просто товарен автомобил от световна класа. Получавате достъп и до силна глобална мрежа за поддръжка с добре обучен сервизен и технически персонал. Ако се случи непредвиденото, те ще бъдат до вас, където и да се окажете.

Трябва да изпълните задачата?

Намерете тук местния дилър на Volvo Truck Rental