VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×
Volvo Truck Rental е гъвкав партньор

Взаимоотношение, на което можете да разчитате.

Наричаме го наемоотношение.

Отдаване на товарни автомобили под наем (Volvo Trucks Rental)

Volvo Truck Rental – не прилича на собственост, а по-скоро на партньорство.

С всяка година Volvo Truck Rental става все по популярно. Лесно е да разберете защо. Като ваш гъвкав партньор за предоставяне на автомобили под наем ние сме готови и очакваме да ви помогнем да изпълните задача, възложена в последния момент, краткосрочен или дългосрочен договор и специален курс, като използвате камион от автопарка ни за отдаване под наем.
Трябва само да се свържете с нас и ние ще уредим останалото. И преди още да сте разбрали какво става, вече седите в най-новия товарен автомобил Volvo и изпълнявате задачата.

Наемете автомобил още днес. Позвънете на: xxx-xx xx xx.

Пет предимства на Volvo Truck Rental

ПОВИШЕНА ГЪВКАВОСТ

С товарен автомобил, взет под наем от Volvo, можете да управлявате финансовия риск и да избегнете изразходването на капитал за покупка на нов товарен автомобил. Вместо това, можете да наемете товарен автомобил за по-кратък период от време срещу фиксирана месечна такса. Ние гарантираме, че всичко е включено, например застраховка, платен данък и разходи за обслужване.

Piggy bank

Намалени разходи

С наемане на автомобил от Volvo Truck можете да управлявате финансовия риск и да избегнете изразходването на капитал за покупка на нов товарен автомобил. Вместо това, можете да наемете товарен автомобил за по-кратък период от време срещу фиксирана месечна такса. Ние гарантираме, че всичко е включено, например застраховка, платен данък и разходи за обслужване.

Shopping cart

Решение от тип „магазин, в които се продава всичко“

Независимо от това дали купувате нов товарен автомобил или търсите да наемете автомобил, важи следното: ние предлагаме всичко под един покрив. Бързо намираме товарния автомобил, подходящ за вашите потребности и след това създаваме цялостно решение, което отговаря на вашите срокове.

One hundred percent

Предлагат се висококачествени товарни автомобили

Ако решите да наемете автомобил от нас, можете да бъдете сигурни, че ще получите почти нов товарен автомобил, който е чист и актуализиран с най-новия софтуер. Казано накратко, товарен автомобил, готов да представлява вас и компанията ви. 

One hundred percent

Глобална мрежа за поддръжка

Искаме всичко да върви възможно най-гладко. Но всички знаем, че в живота не винаги е така. Затова създадохме глобална мрежа за поддръжка, която винаги да е подръка, когато се случи нещо непредвидено.

Трябва да изпълните задачата?

Намерете тук местния дилър на Volvo Truck Rental