TRUCKS

4 matches

1 of 1

  • Търсите удовлетворяваща професия в международна компания? Интересувате се от резервните части на товарните автомобили Волво и Рено? Имате опит с мотокар и работа в склад, или искате да се научите?

  • Интересувате се от товарни автомобили? Искате да се научите да продавате оригинални части Волво и Рено? Готови сте да отговаряте за склада и логистиката в сервиз на международна компания? Ако отговорът е "всичко по-горе", искаме да се запознаем с Вас.

  • Обичате ли да поправяте автомобили? Търсите ли динамична работа в добър екип? Желаете ли да се учите от професионалисти в уникалните технологии на камиони Волво и Рено? Ако отговорът е "всичко по-горе", искаме да се запознаем с Вас. Tърсим талантливи и амбициозни техници или студенти-инженери, за да станат част от нашия дългосрочен успех в регион София.

  • Обичате ли да поправяте автомобили? Търсите ли динамична работа в добър екип? Желаете ли да се учите от професионалисти в уникалните технологии на камиони Волво и Рено? Ако отговорът е "всичко по-горе", искаме да се запознаем с Вас. Tърсим талантливи и амбициозни техници или студенти-инженери, за да станат част от нашия дългосрочен успех в регион Варна.

4 matches

1 of 1