TRUCKS

Безопасност във всяка посока

Системи за подпомагане на водача от Volvo Trucks

Безопасността е вградена в наследството на марката на Volvo Trucks и е основен елемент на нашата идентичност. Подхождаме към безопасността от различни гледни точки, както вътре, така и извън камиона, за да реализираме нашата визия за нулеви произшествия. Сега въвеждаме набор от нови и актуализирани системи за активна безопасност в нашите камиони, които защитават както водачите, така и другите участници в движението. Време е да повишите нивото си в пътната безопасност!

Допълнителни очи около камиона

Уязвимите участници в движението могат да се появят от нищото и да бъдат трудни за откриване. Функции, които предупреждават шофьорите на камиони за други участници в движението, могат да окажат голямо влияние върху безопасността.

Асистент за малък диапазон отпред предупреждава водача за участници в движението в непосредствена близост пред камиона.

Предупреждение за отваряне на врата предупреждава водача за участници в движението в рисковите зони отстрани на камиона при отваряне на вратите на кабината.

Подпомагане за избягване на страничен сблъсък предупреждава водача при опит да завие или смени лентата, когато други участници в движението бъдат открити отстрани на камиона.

7 начина за подобряване на безопасността

Шофирането може да бъде стресиращо – изискващо бързи решения и правилната помощ в точния момент. По-долу са дадени осем нови или актуализирани системи за подпомагане, които са налични, за да помагат на водачите да издигнат пътната безопасност на по-високо ниво. Проектирани да бъдат лесни за използване и налични, когато е необходимо. Разгледайте ги.

Подгответе се за бъдещето. Научете повече за нашите функции за безопасност.

Готови ли сте за следващото ниво?

Вашият местен дилър може да ви помогне да извлечете максимума от новостите за безопасност във вашата работа.

Истории и прозрения за безопасността

Latest Press Release

Latest Press Release