TRUCKS

Хостинг на фирмени карти 

Няма нужда да се притеснявате, че ще пропуснете изисквано от закона изтегляне на данни от тахографа на водача. С „Хостинг на фирмени карти“ можете да се насладите на спокойствие, като знаете, че вашата фирмена карта е винаги онлайн, когато имате нужда от нея, сигурно хоствана в съоръженията на Volvo Trucks. Имате достъп до вашите данни и файлове от всяко място и по всяко време във Volvo Connect. 

Ключови предимства

Пазете фирмената си карта на сигурно място онлайн.

Никога не пропускайте законно изисквано изтегляне.

Достъп до вашите данни 24/7 във Volvo Connect. 

Научете повече за „Хостинг на фирмени карти“ по-долу. Можете също да посетите Volvo Connect Marketplace или да се свържете с вашия дилър за повече информация.

Удобен начин за осигуряване на съответствие

Европейските и националните закони поставят строги изисквания за управлението на времената за шофиране и почивка. Това означава, че информацията от паметта на тахографа и картите на водача трябва да се изтегля периодично и да се съхранява според определени спецификации. Фирмената карта заключва данните единствено към вашата организация и е необходима за разрешаване на изтеглянията.

Услугата „Време на работа на водача“ във Volvo Connect ви позволява дистанционно да изтегляте данни от паметта на картата на водача и тахографа директно във вашия офис. „Хостинг на фирмени карти“ е допълнителна услуга, която ви позволява да съхранявате вашата фирмена карта сигурно в нашите съоръжения, така че да е винаги на разположение, за да се гарантира съответствие.

Достъп до вашите данни отвсякъде

С „Хостинг на фирмени карти“ вашата фирмена карта е винаги онлайн – предпоставка за активиране на автоматизирани отдалечени изтегляния. Имате достъп до вашите данни и файлове от всяко място и по всяко време във Volvo Connect. Файловете се съхраняват във Volvo Connect пет години и могат лесно да бъдат експортирани или препратени към софтуер за анализ на трети страни.

Не е необходима поддръжка

Услугата „Хостинг на фирмени карти“ ви дава гъвкавостта за достъп до вашите файлове след ежедневните изтегляния, без да е необходимо фирмената карта да бъде хоствана на вашия сървър. Това намалява ръчното администриране и гарантира максимална сигурност на данните.

Да се свържем

Готови ли сте да започнете с Volvo Connect? Или имате въпрос относно някоя услуга? Вашият местен дилър може да помогне.