TRUCKS

Volvo FMX – винаги се справя, на пътя и извън него

Някои задачи трябва да се изпълняват гладко дори когато условията са трудни. Volvo FMX е най-здравият строителен камион на Volvo Trucks досега и ще направи най-трудните задачи по-лесни – независимо дали има път или не. Приспособете го към вашите нужди и условията, с които ще се сблъска. 

Излизане извън пътя

Не позволявайте на терена да ви спре

Мощност, съобразена с вашите задачи

Подробности за силовата линия на Volvo FMX

Следващата стъпка в еволюцията

По-усъвършенстван и самоуверен от всякога

Факти за Volvo FMX накратко

Изходна мощност на двигателя: 330 – 540 к.с.
Шест размера на кабината
Дизел, биодизел, HVO и електрически
Пътен просвет до 300 mm
Подробна информация в спецификациите

Персонализирано за вашата производителност

Шаси, създадено за вашата работа

Обширна гама услуги

Намалете още повече от работата си

Опции за кабина на Volvo FMX

Акценти на Volvo FMX

Какво казват хората за Volvo FMX?

Никога не знаеш какво те очаква по-нататък по пътя. Почвата се размества, така че това, което изглежда по един начин в даден момент, може бързо да се промени в следващия.

Услуги, които поддържат вашия бизнес

Аксесоари за вашия камион

Направете го свой

ЧЗВ за Volvo FMX

Ние произвеждаме всички наши товарни автомобили с висококачествени компоненти, като ги комбинираме, за да ви предложим ефективен и издръжлив товарен автомобил, оптимизиран за начина, по който го използвате. Освен това Volvo FMX има екстериор на кабината, който може да се справи с тежки условия, без да се повреди. Здравата предна част с отвесен ъгъл на подход, металната защита на двигателя и стоманената броня, предпазваща фаровете и други компоненти, са само няколко примера. Високият пътен просвет и здравите конструкции на мостовете са други примери. Всички те, взети заедно, са ненадминати.

Разбира се, че да! Можете да го получите с един, два или три задвижвани моста. Което означава, че можете да го получите в конфигурация 4×4 или 6×6. Освен това можете да го получите в комбинация 8×6, ако трябва да превозвате тежки товари в трудни условия. Ако имате нужда от повече товароносимост, се предлагат комбинации 10×4 и 10×6.

Разбира се, зависи каква версия ще изберете. Но като цяло кабините са по-просторни, отколкото в предишния Volvo FMX. Дневната кабина е направена така, че да ви предоставя необходимото пространство за шофиране и справяне със задачите ви, като същевременно оптимизира дължината на товарната надстройка. Спалната кабина и кабината Globetrotter предлагат много място и голям комфорт за пренощуване.

Да, може! Всички наши двигатели D11 и D13 могат да работят на HVO, а някои от тях – на биодизел.

Запознайте се с Volvo FMX при вашия дилър

Имате въпроси? Искате да поговорите с някого за вашия бъдещ камион? Или знаете, че сте готови да надстроите до новия Volvo FMX?