TRUCKS

Volvo FH16 – съвършеният баланс на мощност и комфорт

Когато животът ви на пътя не изисква само най-доброто. Volvo FH16 ви осигурява необходимата мощност, за да работите ефективно, и ниво на комфорт, което намалява напрежението от работата. Той е емблематичен за отрасъла, надежден инструмент, който сега е по-добър от всякога. Ако е необходимо, той се справя с тегла на композицията до 325 тона.

Безкомпромисен комфорт

Защо да се задоволявате с по-малко от най-доброто?

Мощност, приспособена за вашата задача

Силови линии с до 750 к.с. под ваше командване

Силата на еволюцията

Следващите стъпки при мощността и надеждността

Фактите накратко

Изходна мощност на двигателя: 550 – 750 к.с.
Пет размера на кабината
Дизел и HVO
Влекач или шаси кабина
Подробна информация в спецификациите

Персонализирано за вашата производителност

Шаси, създадено за вашата работа

Обширна гама услуги

Оптимизирайте дейността си още повече

Опции за кабина на Volvo FH16

Акценти на Volvo FH16

Какво казват хората за Volvo FH16?

Почти 50-годишното сътрудничество с Volvo ни помогна да постигнем успех. Имам почти перфектния автомобил за дървен материал. Ако Господ е направил някой по-добър, явно го е запазил за себе си“.

Услуги, които поддържат вашия бизнес

АКСЕСОАРИ ЗА ВАШИЯ КАМИОН

Направете го свой

ЧЗВ за Volvo FH16

Мощността и капацитетът за теглене на наистина тежки товари направи Volvo FH16 популярен за транспорт на дървен материал, тежкотоварни превози и минен транспорт. Но той може да бъде изграден и като бърз и удобен товарен автомобил за превози на дълги разстояния например.

За наистина трудни условия, при които се нуждаете от задвижване на всички колела, препоръчваме Volvo FMX. Можете обаче да получите своя Volvo FH16 с монтиран здрав спомагателен мост с тандемно задвижване, който предлага отлична комбинация от товароносимост, сцепление и горивна ефективност.

Зависи колко сте висок/а. Нашата кабина Globetrotter предлага максимална височина при изправено положение от 205 см, но ако за вас е важно пространството, трябва да изберете кабината Globetrotter XL или Globetrotter XXL. И двете осигуряват височина при изправено положение от 220 см. Последната предлага по-широко легло и е най-просторният ни вариант.

Той един от най-комфортните товарни автомобили. Ще имате достатъчно пространство, удобно легло и приятен климат, независимо от външната температура. Дори и да използвате много енергоемко оборудване, няма нужда да се притеснявате за състоянието на акумулатора на следващата сутрин, тъй като можете да получите своя Volvo FH16 с четири акумулатора и отделни вериги за функциите за живеене и за двигателя.

Да, може! Всички наши двигатели D16 могат да работят на HVO, а някои от тях – на биодизел. В зависимост от вашия избор можете да намалите значително екологичния си отпечатък.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С VOLVO FH 16 ПРИ ВАШИЯ ДИЛЪР

Имате въпроси? Искате да поговорите с някого за вашия бъдещ камион? Или знаете, че сте готови да надстроите до новия Volvo FH16?