VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×

Лек и универсален

Volvo FE

Volvo FE може да се приспособи за почти всяка работа. Градски доставки, регионална дистрибуция, сметосъбиране или строителни дейности. С леко и здраво шаси той предлага висока товароносимост и е готов за работа.

Камионът и персонализираните услуги са проектирани да подобрят вашия бизнес. Максималният пробег, ефективността и рентабилността са увеличени.

Интелигентен дизайн, подходящ за улицата

ГОРИВНА ЕФЕКТИВНОСТ, ВГРАДЕНА

Гама двигатели, разработена от Volvo. Нашата интелигентна трансмисия I-Shift. И цяла шепа услуги за икономия на гориво. Volvo FE е горивна ефективност на четири (или на шест) колела.

Стремеж към производителност

От входното стъпало, специално проектирано за дистрибуция, до усъвършенстваната ни система за управление на автопарк – производителността ви е в сърцето на Volvo FE.

Минете през лесния изход

В стеснен участък сте? Малкият радиус на завой, помощта при смяна на предавките, отличната видимост и усъвършенстваната ергономичност при шофиране на Volvo FE го правят невероятно маневрен.

Приближете се до Volvo FE

Разгледайте всяка характеристика на Volvo FE. И след това посетете местния дилър, за да получите практически впечатления.