TRUCKS

Volvo FE. Компактен, но универсален

Volvo FE може да се приспособи за почти всяка работа. Градски доставки, сметосъбиране, строителни дейности или обществен транспорт и комунални услуги. Той предлага голяма товароносимост и опция за преминаване към електричество, работа на газ или използване на дизелова технология. Камионът и персонализираните услуги са проектирани да подобрят вашия бизнес. Максималният пробег, ефективността и рентабилността са увеличени. Този камион е готов за работа.

Максимални приходи

Извлечете максимума от енергията и горивото

Енергия, адаптирана за вашите задачи

Всичко за силовите предавания на Volvo FE

Навън и наоколо

Работа около вашия камион

Фактите за Volvo FE накратко

Изходна мощност на двигателя: 250 – 350 к.с.
Четири размера на кабината
Електрически, CNG, дизелов
Влекач или шаси кабина
Подробна информация в спецификациите

Адаптирано за вашите задачи

Шаси, създадено за работа

Обширна гама услуги

Позволете на вашата дейност да бъде още по-добра

Вижте обзор на Volvo FE в интерактивната брошура за продукта

Идеалното решение за тези транспортни сегменти

Опции за кабина на Volvo FE

Акценти на Volvo FE

Опции за задвижване

Изберете между електрическо, газово или дизелово силово предаване. Можете да адаптирате Volvo FE за вашите задачи и договори – дори и за най-строгите разпоредби.

Опции за задвижване

Кабина с нисък вход

Влизайте и излизайте от кабината съвсем лесно през сгъваемите врати и се възползвайте от най-добрата видимост, която някога сте имали.

Кабина с нисък вход

Товароносимост

Шасито на Volvo FE е олекотено и здраво и може да бъде оптимизирано за много голям полезен товар в конфигурация на самосвал 6×2.

Товароносимост

Услуги, които поддържат вашия бизнес

Направете го ваш. Вижте нашите аксесоари за камиони

Изтегляне на брошурата за Volvo FЕ

ЧЗВ за Volvo FE

Ако работите в градска среда и оценявате високо пъргавината, като същевременно се нуждаете от голяма товароносимост, разгледайте Volvo FE. Лесно се управлява и може да превозва впечатляващ полезен товар. Перфектен е за доставки, сметосъбиране и строителен транспорт.

Има много възможности за избор. Освен с дизел Volvo FE работи с алтернативни горива, като биодизел и HVO. А захранваният с газ Volvo FE може да работи на биогаз и да намали емисиите на CO2. И накрая, изцяло електрическият Volvo FE Electric с нулеви емисии от ауспуха, тиха работа и електрически пробег до 300 km при типични операции.

Зависи от това как адаптирате шасито и какъв вид товарна надстройка имате. Volvo FE със спецификации за най-голяма здравина и спомагателен мост с тандемно задвижване предлага бруто тегло на превозното средство от 32 тона. В комбинация с олекотено шаси и кабина той е чудесен компактен камион с висока товароносимост.

Да, можете. Предлага се като влекач с два моста, подходящ за теглене на ремаркета, когато ниското тегло е с приоритет пред голямата товароносимост, по-високите средни скорости и комфорта за нощувка.

Кабината с нисък вход на Volvo FE е отличен избор, когато водачите често влизат и излизат от кабината – например при сметосъбиране и транспортни доставки. Височината на входа е до 440 mm и има две версии. Един с проходен под и до четири места и един с две седалки и тунел за двигателя.

С Volvo FE Electric е лесно, когато имате Volvo Trucks като партньор. Ако искате да преминете към електрически транспорт, можем да ви предложим пълен пакет с всички услуги и поддръжка, от които се нуждаете, за да преминете към електрическа мобилност.

Гамата от дизелови двигатели се простира до 350 к.с. и 1400 Nm, което е достатъчно. А ако преминете на електричество, получавате 300 к.с. и максимален въртящ момент, наличен незабавно.

Имате въпрос?

Вашият местен дилър на Volvo Trucks ще ви каже отговора. Отбийте се при тях, обадете им се по телефона или ги помолете да дойдат да ви видят.