TRUCKS

Volvo FH – върховното изживяване на дълги разстояния

За живота на пътя ще искате камион, който да ви пази и да се чувствате комфортно по най-дългите отсечки. Volvo FH е емблемата за превози на дълги разстояния, оптимизирайки максималния пробег и горивната ефективност и предлагайки изключителна работна среда за водача. С две думи Volvo FH е по-добър от всякога.

Максимални приходи

Извлечете максимална полза от горивото

Мощност, приспособена за вашата задача

Всичко за силовите линии на Volvo FH

Следващата стъпка в еволюцията

Постоянно променящата се константа в транспорта на дълги разстояния

Факти за Volvo FH накратко

Изходна мощност на двигателя: 420 – 540 к.с.
Пет размера на кабината
Дизел, биодизел, HVO, LNG и електрически
Влекач или шаси кабина
Подробна информация в спецификациите

Персонализирано за вашата производителност

Шаси, създадено за вашата работа

Обширна гама услуги

Намалете още повече от работата си

Опции за кабина на Volvo FH

Акценти на Volvo FH

Какво казват хората за Volvo FH?

Купихме първите си камиони Volvo в началото на осемдесетте години – два камиона, които самият аз карах. Избрахме Volvo поради високото им качество и сме много доволни от ефективността на товарните автомобили. Volvo вече е част от нашата традиция.

Услуги, които поддържат вашия бизнес

Аксесоари за вашия камион

Направете го свой

ЧЗВ за Volvo FH

Повечето от нашите клиенти, работещи в транспорта на дълги разстояния, избират Volvo FH. Но той е популярен и за превоз на дървен материал и строителство. Volvo FH е отличен избор за натоварени задачи, при които се нуждаете от мощна силова линия и оценявате просторната и удобна кабина.

Ако искате, можете да получите своя Volvo FH със здрав спомагателен мост с тандемно задвижване. Той предлага чудесна комбинация от товароносимост, сцепление и горивна ефективност – особено с функцията за повдигане на тандемния мост. Този товарен автомобил ще ви отведе далеч в тежки условия. Ако обаче наистина имате нужда от задвижван преден мост, ви препоръчваме да разгледате по-отблизо Volvo FMX.

Зависи колко сте висок/а. Нашата кабина Globetrotter предлага максимална височина при изправено положение от 205 см, но ако за вас е важно пространството, трябва да изберете кабината Globetrotter XL или Globetrotter XXL. И двете осигуряват височина при изправено положение от 220 см. Последната предлага по-широко легло и е най-просторният ни вариант.

Удобно. Ще имате достатъчно пространство, удобно легло и приятен климат, независимо от външната температура. Дори и да използвате много енергоемко оборудване, няма нужда да се притеснявате за състоянието на акумулатора на следващата сутрин, тъй като можете да получите своя Volvo FH с четири акумулатора и отделни вериги за функциите за живеене и за двигателя.

Да, може! Всички наши двигатели D13 могат да работят на HVO, а някои от тях – на биодизел. Освен това предлагаме два двигателя, които могат да работят на втечнен природен газ или биогаз (LNG), което ще намали значително вашия екологичен отпечатък.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С VOLVO FH ПРИ ВАШИЯ ДИЛЪР

Имате въпроси? Искате да поговорите с някого за вашия бъдещ камион? Или знаете, че сте готови да надстроите до новия Volvo FH?