TRUCKS

Научете повече за това как поддържаме този сегмент в интерактивната брошура за сегментите

Осигуряване на международните маршрути за доставка

Транспорт на контейнери

Вземането и доставката на контейнери от и до пристанища и други възлови точки означава, че сте готови да станете следващото звено в глобална верига за доставки. И ще ви трябват правилните инструменти, за да работите ефективно на всеки етап. Предлагаме ви решения, които улесняват маневрирането, кабини с отлична видимост и комфорт – и силови линии, които ви помагат да извлечете максимума от всяка капка гориво. 

Volvo FM

Просторни кабини с лесно влизане

 

Основна информация за продукта

Изходни мощности: 330 – 500 к.с.

Безопасни и комфортни кабини в шест размера. Оптимизиран за ниско тегло на шасито и ефективност. Гъвкаво шаси за надстрояване.

 

Опции за гориво

Дизел, LNG, биодизел, HVO.

 

Основни характеристики

I-Shift. Volvo Dynamic Steering. Видимост. Гъвкаво шаси.

Volvo FH

Отличен комфорт

 

Основна информация за продукта

Изходни мощности: 420 – 540 к.с.

Просторни и комфортни кабини в пет размера. Оптимизиран за дълги разстояния. Гъвкаво шаси за надстрояване.

 

Опции за гориво

Дизел, LNG, биодизел, HVO.

Основни характеристики

I-Shift. Volvo Dynamic Steering. Гъвкаво шаси.

Характеристики на Volvo Trucks за вашата дейност

Разгледайте решенията, създадени да улеснят живота ви и да подобрят още повече дейността ви.

Видимост
Отлична видимост с обширна площ на прозорците и оптимизиран дизайн на огледалата. Можете да добавите до осем камери – една от тях е ъгловата камера от страната на пътника, разположена в неговото огледало за обратно виждане.

Dynafleet Гориво и околна среда 
Услугите за управление на автопарка улесняват мониторинга на работните характеристики на камионите и ефективността на водачите. Услугата ви помага да определите потенциалните икономии, които могат да подобрят крайния ви финансов резултат и да намалят екологичния ви отпечатък.

I-Shift Dual Clutch 
I-Shift Dual Clutch предлага много плавно, динамично ускорение. Трансмисията сменя предавката за части от секундата.

Комфортни кабини 
Всички наши кабини поддържат високи нива на комфорт, ниски нива на шум и предлагат много пространство. За вас и нещата, от които се нуждаете.

I-Park Cool
Почивката или чакането на терминали са по-приятни, когато температурата на кабината е подходяща. Охладителят I-Park Cool е вграден и се захранва с електричество. И поддържа климата в кабината прохладен, без двигателят ви да работи на празен ход.

Volvo Dynamic Steering по ваш вкус
Търсите перфектна стабилност и контрол при всякаква скорост, съчетани с по-малко напрежение на раменете? Разгледайте по-отблизо системата Volvo Dynamic Steering.

Товарни автомобили на газ
Нашите товарни автомобили, задвижвани с газ, работят с LNG (втечнен природен газ), който незабавно намалява вашия CO2 отпечатък, без да се влошава производителността. Освен това предлагат потенциал за намаляване на разходите за гориво.

Финансиране и застраховане
Гъвкавите финансови пакети и персонализираните застрахователни полици на Volvo Financial Services могат да ви помогнат да направите правилната инвестиция и да я защитите.

Volvo Gold Contract
Най-добрият начин да си осигурите максимален пробег е Volvo Gold Contract, който включва цялата превантивна поддръжка и ремонт на камиона срещу фиксирана месечна такса. Вашият камион освен това комуникира дистанционно със сервиза, така че посещенията ви да бъдат възможно най-ефективни. Товарният автомобил се поддържа в най-доброто възможно състояние и имате пълен контрол върху разходите си. Ако пробегът ви варира, изберете Flexi-Gold Contract, който предлага същото покритие, но срещу такса, адаптирана към ритъма на вашия бизнес.

Препоръка от клиент

Ние изградихме марката си чрез нашите товарни автомобили Volvo. Те са надеждни и това е важно, за да сключваш сделки.

Готови ли сте за работа?

Обърнете се към местния дилър на Volvo Trucks, за да намерите най-доброто решение за вашия бизнес за транспорт на контейнери.