TRUCKS

Научете повече за това как поддържаме този сегмент в интерактивната брошура за сегментите

Извличане на максимума от всяко пътуване

Транспорт на химикали и нефт

Вие сте експертът – всеки разчита на вашите решения и умения. А като опитен водач знаете, че подходящото оборудване ви помага да управлявате рисковете и да поддържате висока производителност. Предлагаме транспортни решения, които съответстват на строгите изисквания и ви помагат да ги спазвате всеки път. Елате при нас, където ще намерите камиони, които са леки и бързи, без да правят компромис с безопасността или надеждността.

Volvo FM

Просторни кабини с лесно влизане

 

Основна информация за продукта

Изходни мощности: 330 – 500 к.с.

Безопасни и комфортни кабини в шест размера. Оптимизиран за ниско тегло на шасито и ефективност. Гъвкаво шаси за надстрояване.

 

Опции за гориво

Дизел, LNG, биодизел, HVO.

 

Основни характеристики

Електронен контрол на стабилността – ESC. Volvo Dynamic Steering с персонални настройки и подпомагане на стабилността. Предупреждение за челен сблъсък с аварийна спирачка. Олекотени компоненти на шасито.

Volvo FH

Отличен комфорт

 

Основна информация за продукта

Изходни мощности: 420 – 540 к.с.

Просторни и комфортни кабини в пет размера. Оптимизиран за висока скорост на дълги разстояния. Гъвкаво шаси за надстрояване.

 

Опции за гориво

Дизел, LNG, биодизел, HVO.

 

Основни характеристики

Електронен контрол на стабилността – ESC. Volvo Dynamic Steering с персонални настройки и подпомагане на стабилността. Предупреждение за челен сблъсък с аварийна спирачка. Олекотени компоненти на шасито.

Характеристики на Volvo Trucks за вашата дейност

Разгледайте решенията, създадени да улеснят живота ви и да подобрят още повече дейността ви.

Олекотени за повече полезен товар 
Можем да изградим камиони за превоз на химикали, нефт и насипни товари с много ниско тегло на шасито. А това допринася за увеличаване на товароносимостта.

Dynafleet
Услугите на Dynafleet улесняват мониторинга на работните характеристики на камионите, както и ефективността и безопасността на водачите. Създавайте за секунди отчети за широк диапазон от параметри – и открийте защо конкретен водач изразходва повече гориво от друг. Бързата и точна услуга ви помага да идентифицирате потенциални подобрения на разходите за гориво, екологичния отпечатък и безопасността.

I-Shift Dual Clutch 
I-Shift Dual Clutch предлага плавно, динамично ускорение. Идеално, ако товарът ви е течен. 

Volvo Dynamic Steering по ваш вкус 
Търсите перфектна стабилност и контрол при всякаква скорост, съчетани с по-малко напрежение на раменете? Разгледайте по-отблизо системата Volvo Dynamic Steering. 

Управляемост на пътя и поддръжка 
Нашите камиони винаги предлагат отлична управляемост на пътя и контрол зад волана. И винаги можете да разчитате на най-добрата поддръжка на пазара. Електронният контрол на стабилността помага да се поддържа курсът без поднасяне. Volvo Dynamic Steering с Lane Keeping Assist открива и коригира неволното навлизане в друга лента. А предупреждението за сблъсък с аварийна спирачка гарантира спиране, ако се приближите твърде много до превозно средство пред вас. Това са само малка част от примерите. За останалото говорете с вашия дилър.

Видимост
Нашите кабини предлагат отлична видимост с обширната площ на прозорците и оптимизирания дизайн на огледалата. Можете да добавите до осем камери – една от тях е ъгловата камера от страната на пътника, разположена в неговото огледало за обратно виждане.

Оптимизиране с I-See
I-See използва данни за топографията, за да оптимизира скоростта и превключването на предавките по маршрутите ви за осигуряване на горивна ефективност.

Камиони, задвижвани с газ 
 Нашите камиони, задвижвани с газ, работят с LNG (втечнен природен газ), който незабавно намалява вашия CO2 отпечатък, като същевременно поддържа вашата производителност и продуктивност.

Безопасно спускане по наклон с усъвършенстваната спирачна функция за подобряване на стабилността на композицията
Камионът и ремаркето са напълно натоварени надолу по склона. Усъвършенстваната спирачна функция за подобряване на стабилността на композицията задейства спирачките на колелата на ремаркето, за да изправи автомобилната композиция и да избегне усукване.

Volvo Gold Contract 
Най-добрият начин да си осигурите максимален пробег е Volvo Gold Contract, който включва цялата превантивна поддръжка и ремонт на товарния автомобил срещу фиксирана месечна такса. Вашият камион освен това комуникира дистанционно със сервиза, така че посещенията ви да бъдат възможно най-ефективни. Товарният автомобил се поддържа в най-доброто възможно състояние и имате пълен контрол върху разходите си. Ако пробегът ви варира, изберете Flexi-Gold Contract, който предлага същото покритие, но срещу такса, адаптирана към ритъма на вашия бизнес.

Препоръка от клиент

Тъй като използваме камионите толкова много – понякога до 7500 часа годишно – ниското им тегло без товар е много важно.

Намерете подходящата за вас формула

Обърнете се към местния дилър на Volvo Trucks, за да намерите най-доброто решение за вашия бизнес за транспорт на химикали и нефт.