TRUCKS

Вашият свят може да се промени заради 10 см

Спирачният апарат от Volvo Reman поддържа безопасността и ви осигурява ефективността и надеждността, които очаквате от товарен автомобил Volvo. Допуските са перфектно съгласувани до последния милиметър и отговарят на всички превозни средства, произведени след 2006 г.

Ние възстановяваме частите така, че никога да не се налага да правите компромис. Ето защо нашите спирачни апарати от Volvo Reman се предлагат с 2-годишна международна гаранция.

 

Цялостен спирачен апарат от Volvo Reman

Вече можете да закупите пълен комплект фабрично възстановен спирачен апарат от Volvo Reman за товарни автомобили, произведени след 2006 г. Избирайки спирачни апарати от Volvo Reman, вие поддържате целостта на спирачната система и свеждате до минимум бъдещите разходи за поддръжка и ремонт. Всъщност всичко работи точно както преди, когато вашият камион е излязъл първоначално от завода.

 

2-годишна гаранция за монтирани части

Когато изберете пълен комплект възстановен спирачен апарат от Volvo Reman, монтиран от един от нашите висококвалифицирани сервизни техници, ние предлагаме същата гаранция като за нова част. С достъпа до глобална сервизна мрежа това означава също, че независимо къде се намирате по света, гаранцията ви важи в целия свят.

Увеличаване на пробега

Защо да губите време за ремонт на спирачен апарат, когато можете лесно да замените пълния комплект? Частите от Volvo Reman са фабрично възстановени, за да осигурят равни или по-високи от първоначалните нива на производителност, надеждност и качество. Процесът е доста прост. Връщате износената част и в замяна купувате пълен комплект на частта от Volvo Reman. Износената част се проверява и ако бъде одобрена, се възстановява. След това съхраняваме частта в нашата глобална складова мрежа, докато потрябва на друг клиент.

Конкурентни цени

Възстановените части имат конкурентни цени, защото ние се грижим за общата цена на притежание. Искаме да почувствате, че можете да поддържате рентабилно камиона си Volvo, без да се влошава качеството, ефективността или надеждността. Възстановените части ви помагат вашият камион Volvo да остане Volvo.

Безопасност и ефективност от Volvo

Когато става дума за избягване на произшествие, безопасността може да се измери в сантиметри. Ето защо спирачната технология на Volvo Trucks осигурява много висока степен на безопасност. Тя е неразделна част от марката Volvo Trucks. По-голяма стабилност, намален спирачен път и подобрено задържане на пътя могат да бъдат постигнати само когато спирачната система функционира перфектно. Възстановените части гарантират, че системата запазва функционирането си и когато е необходимо, обновяваме частта с помощта на най-новите технологии – за да продължим нивото на безопасност и ефективност, което очаквате от Volvo Trucks.

Грижа за околната среда

Замяната на износени части позволява на Volvo да доставя висококачествени и рентабилни възстановени части, като същевременно намалява използването на суровини с до 85%, което води до екологични предимства за всички нас. Всичко в съответствие с основните ценности на Volvo: качество, безопасност и грижа за околната среда.

Никога не правете компромис с безопасността

Свържете се с местния дилър и вземете спирачен апарат от Volvo Reman на разумна цена.