VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×
Фабрично възстановен спирачен апарат Volvo

Вашият свят може да се промени заради 10 см

Спирачен апарат за смяна Volvo

Фабрично възстановеният спирачен апарат Volvo поддържа безопасността и ви осигурява ефективността и надеждността, които очаквате от камион Volvo. Допуските са перфектно съгласувани до последния милиметър и отговарят на всички превозни средства, произведени след 2006 г.

Ние възстановяваме частите така, че никога да не се налага да правите компромис. Ето защо нашите фабрично възстановени спирачни апарати Volvo се предлагат с 2-годишна международна гаранция.

 

Окомплектован възел фабрично възстановени спирачни апарати

Окомплектован възел фабрично възстановени спирачни апарати

Вече можете да закупите пълен комплект фабрично възстановен спирачен апарат Volvo за камиони, произведени след 2006 г. Избирайки възстановени спирачни апарати, вие поддържате целостта на спирачната система и свеждате до минимум бъдещите разходи за поддръжка и ремонт. Всъщност всичко работи точно както преди, когато вашият камион е излязъл първоначално от завода.

 

2-годишна гаранция за монтирани части

Когато изберете пълен комплект възстановен спирачен апарат от фабрично възстановени части Volvo, монтиран от един от нашите висококвалифицирани сервизни техници, ние предлагаме същата гаранция като за нова част. С достъпа до глобална сервизна мрежа това означава също, че независимо къде се намирате по света, гаранцията ви важи в целия свят.

2-годишна гаранция за монтирани части
Увеличаване на пробега

Увеличаване на пробега

Защо да губите време за ремонт на спирачен апарат, когато лесно можете да го замените с пълен комплект? Фабрично възстановените части Volvo запазват същото или по-високо ниво на работни характеристики, надеждност и качество от първоначалното. Процесът е доста прост. Връщате износената част и в замяна купувате пълен комплект фабрично възстановена част Volvo. Износената част се проверява и ако бъде одобрена, се възстановява. След това съхраняваме частта в нашата глобална складова мрежа, докато потрябва на друг клиент.

Конкурентни цени

Конкурентни цени

Възстановените части имат конкурентни цени, защото ние се грижим за общата цена на притежание. Искаме да почувствате, че можете да поддържате рентабилно камиона си Volvo, без да се влошава качеството, ефективността или надеждността. Възстановените части ви помагат вашият камион Volvo да остане Volvo.

Безопасност и ефективност от Volvo

Когато става дума за избягване на произшествие, безопасността може да се измери в сантиметри. Ето защо спирачната технология на Volvo Trucks осигурява много висока степен на безопасност. Тя е неразделна част от марката Volvo Trucks. По-голяма стабилност, намален спирачен път и подобрено задържане на пътя могат да бъдат постигнати само когато спирачната система функционира перфектно. Възстановените части гарантират, че системата запазва функционирането си и когато е необходимо, обновяваме частта с помощта на най-новите технологии – за да продължим нивото на безопасност и ефективност, което очаквате от Volvo Trucks.

Безопасност и ефективност от Volvo
Грижа за околната среда

Грижа за околната среда

Замяната на износени части позволява на Volvo да доставя висококачествени и рентабилни възстановени части, като същевременно намалява използването на суровини с до 85%, което води до екологични предимства за всички нас. Всичко в съответствие с основните ценности на Volvo: качество, безопасност и грижа за околната среда.

Никога не правете компромис с безопасността

Свържете се с местния дилър и вземете оригинален фабрично възстановен спирачен апарат на разумна цена.