TRUCKS

Dynafleet

Прецизност на вашите решения – Dynafleet е точно за тази цел. Във всеки момент можете да видите точното местоположение и състояние на вашите водачи, камиони и активи, както и да получите качествени данни за предварително планиране и анализиране на операциите си. Нещо повече, Dynafleet ви показва върху кои области да се съсредоточите. Готови ли сте да започваме?

Услуги на Dynafleet
 

Гамата от услуги на Dynafleet може да се активира в произволна комбинация. Всяка се предлага срещу фиксирана месечна такса, включително международен роуминг. А до нея може да се осъществи достъп от всяко устройство чрез Volvo Connect – интерфейса за всички ваши цифрови услуги.

Интегриране на системите

За допълнителна гъвкавост можете да интегрирате Volvo Connect и услугите на Dynafleet във вашата съществуваща ИТ инфраструктура. Това означава, че данните от вашия автопарк могат да се използват за подобряване на други приложения на трети страни – от планиране до платежна ведомост – повишавайки нивото на ефективност при управлението на вашия автопарк.

Хостинг на фирмени карти

Помолете местния дилър да хоства вашата фирмена карта онлайн. Това е сигурен начин за съхранение и дистанционно изтегляне на данни от тахографа, така че да можете удобно да проследявате дейността на водачите, както се изисква от законодателството.

Перфектният пакет

Местният дилър на Volvo Trucks може ви помогне да намерите пакета Dynafleet, който е най-подходящ за вас и за вашия бизнес.