„Гориво и околна среда“ ви помага да пестите и да намалите емисиите на CO2

„Гориво и околна среда“ на Dynafleet

Кой водач е с най-висока горивна ефективност? А кой се нуждае от обучение и съдействие? Услугата „Гориво и околна среда“ на Dynafleet ви спестява време за анализиране на данните за автомобилите и водачите. Тя показва къде могат да бъдат направени оптимизации и проследява емисиите ви на CO2.

Започнете да спестявате гориво с „Гориво и околна среда“
помага ви да изберете подходящия водач за подходящия транспортен курс

„Времена на водача“ на Dynafleet

Dynafleet ви помага по всяко време да сте в течение на дейностите, извършвани от водача. Да виждате кой водач е най-подходящ за нов транспортен курс. Да получавате проактивни предупреждения, за да осигурите съответствие със законовите изисквания за часовете на шофиране и почивка на водачите. И да намалите времето за административна работа, като изтегляте автоматично данните от тахографа.

Научете повече за времената на водача
Позициониране: включва ви в играта

Позициониране с Dynafleet

Край на телефонните разговори. И на гадаенето. Услугата „Позициониране“ ви съобщава точно това, което искате да знаете. От местоположението на товарния автомобил (на ниво улица) до подробна информация за водача, скоростта, товара и типа на товарния автомобил. А освен това ви помага да планирате, да се придвижвате и да развивате бизнеса си по по-рентабилен начин.

Разгледайте услугата Позициониране
„Състояние на автомобила“ на Dynafleet.

„Състояние на автомобила“ на Dynafleet

Поемете контрола върху максималния пробег. Услугата „Състояние на автомобила“ ви дава информация за състоянието на лампите за предупреждения и аларми на индикаторното табло в автомобилите, когато се намирате в офиса. Ще получавате информация на ниво автомобил и автопарк. Тя ще ви помага да планирате и управлявате поддръжката в краткосрочен и дългосрочен план.

Бърза, лесна и рентабилна

„Съобщения“ на Dynafleet

„Съобщения“ е бърза, безопасна и рентабилна услуга, която ви гарантира, че офисът може винаги да се свърже с товарния автомобил. Тя предотвратява скъпите недоразумения и осигурява на водачите информацията, от която се нуждаят, за да вземат по-добри решения, когато са на пътя. Можете да комуникирате, колкото поискате – независимо от местоположението на товарния автомобил.

Открийте услугата „Съобщения“

Как работи

Цялостна система – за всяка платформа

Dynafleet ви дава достъп до уникална и изключително полезна информация за вашия товарен автомобил Volvo. Това приложение обаче може да бъде инсталирано на всяка друга марка камион, което ви улеснява, ако в автопарка ви има различни марки автомобили.

 

Ако вече използвате друга платформа за управление на автопарка си, ние предлагаме услугата „Достъп до данни“, която ви позволява да прехвърлите данните за автомобила от камион Volvo към системата си за управление на автопарка.

Монтирането е лесно

Хардуерът на Dynafleet се поставя фабрично или се монтира допълнително от дилър на Volvo Trucks. Не е необходим допълнителен софтуер – трябва само да влезете в уеб портала на Dynafleet, за да получите достъп до информацията за автопарка си. Или да използвате смартфон или таблет, за да разполагате навсякъде с актуализирана информация.

Информация и съхранение

Информацията за товарния автомобил и водача се изпраща в базата с данни на Dynafleet, където се анализира, и ви се представя във вид на лесно разбираеми отчети. Офисът и водачът могат да комуникират чрез текстови съобщения. Можете също така да интегрирате системите за поръчки или за фактуриране с Dynafleet.

VT

Перфектният пакет

Местният дилър на Volvo Trucks може ви помогне да намерите пакета Dynafleet, който е най-подходящ за вас и за вашия бизнес.

Намиране на местен дилър